Logo Realitatea.md

O nouă „escapadă” în teritoriu, noi critici pe Internet! Igor Dodon a intrat în gura internauților după ce „a luat-o pe arătură”, la propriu (FOTO)

20 Mai 2020, 19:54 // Actualitate

Președintele Igor Dodon a devenit azi ținta derâderilor și criticilor internauților după ce, mergând într-o nouă „vizită în teritoriu”, a plasat pe pagina sa de Facebook mai multe poze surprinse de fotograful Președinției. Una dintre ele, sau mai exact câteva surprinse în același loc, a atras îndeosebi atenția internauților care au observat coloana prezidențială intrată chiar în câmp, „pe arătură”, doar ca să-l surprindă pe șeful statului în timp ce discută cu muncitorii.

foto: facebook.com/dodon.igor1

„Igor Dodon a luat-o pe arătură. La propriu”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat liberal și ministru al Mediului Valeriu Munteanu, care a distribuit poza devenită virală.

Potrivit lui, spre sfârșit de mandat, „stresat de iminența înfundării ocnelor, cel puțin pentru episodul „kuliokul” - luare de mită, Igor Dodon a scăpat din mâini și ultima busolă administrativă și omenească”. „Cât de puțin la minte și/sau gros de obraz trebuie să fii ca să intri cu Mercedesul de 100 mii € (cumpărat din banii oamenilor) pe arătură, doar ca să-ți iasă pozele bine pe FB?”, s-a întrebat Valeriu Munteanu.

„Priviți tehnica. Și la aceste femei. Iar apoi la Dodon și la „tehnica” lui. El a zburat în Japonia din contul acestor oameni”, a scris fostul viceministru de Externe Valeriu Ostalep.

„Straniu că pentru acest „oleacă agronom” nu au pus asfalt pe arătură”, a scris la rândul său fostul deputat comunist Alexandr Petkov, cu referire la aceeași poză.

Pozele au fost surprine în cadrul vizitei președintelui Igor Dodon la Drochia și Glodeni, în satul Sofia, raionul Drochia, unde activează întreprinderea agricolă „Valea Sofiei”. Gospodăria multifuncțională condusă de Ion Babără este specializată pe cultivarea grâului, orzului, porumbului și a florii soarelui, pe o suprafață totală de trei mii de hectare.

„Am apreciat înalt activitatea întreprinderii în aceste condiții deloc simple și am reiterat disponibilitatea conducerii țării de a susține agenții economici”, a scris Igor Dodon în comentariu alăturat imaginilor plasate de pagina sa de Facebook.

Foto: facebook.com/dodon.igor1

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4666 0.8093%
USD USD 17.1944 0.2542%
RUB RUB 0.2265 0.8011%
RON RON 4.1989 0.7873%
UAH UAH 0.6058 -0.0989%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile