Logo Realitatea.md

UPDATE O nouă greşeală de editare în penultimul episod din Game of Thrones face furori pe internet

14 Mai 2019, 10:39 // Life

UPDATE 11:40 Potrivit informațiilor, imaginea în cauză a fost făcută în timpul filmărilor, iar în episodul cinci din sezonul opt nu există secvența în care se vede mâna personajului Jamie Lannister.

O nouă greşeală de editare din sezonul 8 al Game of Thrones (GoT) face furori pe internet. Mâna dreaptă a personajului Jamie Lannister, pierdută în sezonul 3, a reapărut în penultimul episod din serial.

Mâna personajul Jamie Lannister, interpretat de Nikolaj Coster-Waldau, a fost tăiată în episodul 3 din sezonul 3, în timp ce acestea era ţinut prizonier. În penultimul episod al iubitului serial, el şi-a recuperat-o accidental, în urma unei erori de editare. În locul mâinii reale trebuia să apară o proteză de fier.

Eroarea de editare, a doua din ultimul sezon, a fost descoperită de ochii ageri ai fanilor. Aceasta a fost văzută în scena în care Jamie şi Cercei Lannister se reîntâlnesc, după mai mult timp în care au stat departe unul de celălalt.

Fanii s-au arătat amuzaţi de noua eroare, lansând glume la adresa celor care se ocupă de editarea cunoscutei producţii televizate: ”Mâna lui Jamie a crescut înapoi pentru Cersei. Wow, ce putere are!”, a fost reacţia unui bărbat. În acelaşi timp, alţii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că editorii serialului nu-şi fac treaba cum trebuie: ”Cel mai prost episod din cel mai prost sezon. Din totdeauna”, a scris alt fan pe Twitter.

În episodul 3 al ultimul sezon, în timpul unei scene în care se celebra victoria asupra ”Regelui Nopţii”, un pahar de cafea de la o cunoscută companie a fost lăsat, accidental, în faţa camerelor. Greşeala a fost recunoscută, atunci, în mod ironic, de producătorii GoT.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4404 -0.3802%
USD USD 17.5494 0.3029%
RUB RUB 0.2654 0.7211%
RON RON 4.1118 -0.4720%
UAH UAH 0.6979 0.6054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile