Logo Realitatea.md

Obține unul dintre cele 1500 de joburi, propuse de angajatori la Târgul locurilor de muncă din Chișinău

09 Octombrie 2017, 15:24 // Societate

Peste 30 de agenți economici vor propune circa 1500 de joburi la o nouă ediție a Târgului locurilor de muncă, organizat joi, 12 octombrie, la Chișinău. Joburile vor fi din diverse domenii: comerț, medicină, management, servicii pază și securitate, inginerie, industrie ușoară ș.a.

Foto simbol

„Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile prestate de agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, despre cele peste 10 700 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, dintre care circa 3800 locuri vacante în mun. Chişinău”, informează organizatorii.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care îți vor oferi posibilitatea să accesezi gratuit canalele de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md și platforma Târgului on line www.e-angajare.md. Totodată, vei avea posibilitatea să te familiarizezi cu programele de instruire, ghidare în carieră, să negociezi cu angajatorii jobul potrivit, să beneficiezi de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de muncă, precum și să te informezi despre locurile de muncă vacante din mun. Chişinău.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00-15:00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, mun. Chișinău, str. Tighina, 47.

Totodată, în perioada 12-18 octombrie 2017, se organizează și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Chișinău”. În comparație cu alte târgurile tradiționale, la acesta poți participa de acasă, în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță. Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 angajatori cu peste 1700 locuri vacante disponibile (finanțe, contabilitate, marketing, IT, medicină, domeniul militar, construcții etc), iar persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

Acest eveniment se desfășoară în contextul implementării Acordului de colaborare încheiat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale/Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și organizațiile veteranilor războiului din Afganistan și pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova, avînd ca scop sporirea calităţii serviciilor de mediere a muncii, selectarea candidaţilor care corespund cel mai bine cerinţelor angajatorilor, crearea unei comunicări eficiente între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv din rândul veteranilor.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile