Logo Realitatea.md

Păreri împărțite printre chișinăuieni după decizia autorităților de a efectua lucrări de întreținere pe 22 de străzi din capitală (VIDEO)

11 Octombrie 2016, 22:17 // Societate

Toată ziua, în Chișinău s-a circulat cu dificultate! Asta pentru că 22 de străzi din trei sectoare ale orașului au fost închise din cauza efectuării lucrărilor de întreținere și salubrizare a infrastructurii rutiere. Pentru evitarea blocajelor, poliția recomandă șoferilor să fie atenți la indicatoarele rutiere. Părerile chișinăuienilor însă, sunt împărțite. În timp ce unii locuitori susțin ideea autorităților municipale, alții sunt de părere că timpul ales pentru lucrări nu este cel mai potrivit.

Embed:

„Lucrările trebuie făcute neapărat, pentru că vedeți și voi ce drumuri avem. Nu-i nimic grav, altfel nu se poate”, a spus o femeie.

„Toate lucrările trebuie să fie făcute în timpul verii. La noi se face invers. Când plouă și ninge, la noi se sapă străzile, trotuarele și se apucă de lucru. Nu este corect”, a spus o altă trecătoare. 

„Nu e nimic strașnic, dacă trebuie de făcut reparații, sau o intervenție ceva”, a opinat o a treia femeie.

„Peste hotare, lumea face în felul următor: lucrările de reparație se fac noaptea. Iau mai multe benzi, și respectiv se închide o bandă, și se circulă pe banda liberă. Cealaltă bandă se lucrează, și se lucrează noaptea”, a spus la rândul său un bărbat.

Străzile care ao fost închise pe tot parcursul zilei sunt Grenoble, Nicolae Testimițeanu, Miorița, Ion Inculeț, Alexei Sciusev, Mihail Kogălniceanu, Alexei Mateevici, Nicolae Iorga, Sfatul Țării, Maria Cibotari, Serghei Lazo, Petru Movilă, Toma Ciorbă, Ismail, Albișoara, Dmitrie Cantemir, Alexandr Pușkin, Vasile Alexandri, Grigore Vieru, Petricani, Cuza Vodă și bulevardul Traian.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0354 -0.4289%
USD USD 18.5436 0.6268%
RUB RUB 0.2405 2.4276%
RON RON 4.1489 -0.4200%
UAH UAH 0.6769 1.1960%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile