Logo Realitatea.md

Participă la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal în beneficiul bolnavilor incurabili

19 Martie 2019, 07:23 // Life

Înscrie echipa ta la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal și oferă șansa celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Republicii Moldova să trăiască cu demnitate și fără durere.

Hospices of Hope Moldova invită toți doritorii să se înscrie la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal, care va avea loc pe 6 aprilie 2019, cu începere la 8.00 la CSCT Buiucani (str. Ghidighici 1/2, mun. Chișinău).

Cupa este dedicată echipelor de amatori, reprezentante a companiilor, organizațiilor, instituțiilor naționale și internaționale din Moldova, dar și celor care iubesc să joace fotbal cu prietenii și doresc să facă o faptă bună.

Pentru a participa la eveniment doritorii sunt rugați să facă o donație de 2000 MDL/echipă către Hospices of Hope Moldova, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Pentru înregistrarea echipelor (o echipă e formată din șase jucători pe teren și maximum patru de rezervă) și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la cristina@hospicesofhope.md / 060 744 068 / 060 394 306.

De asemenea, puteți fi la curent cu toate detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook al acestuia.

Evenimentul este organizat cu susținerea Trigor AVD SRL și Ellation Moldova.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 600 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.1865 0.0000%
USD USD 17.7719 0.0000%
RUB RUB 0.2786 0.0000%
RON RON 4.0068 0.0000%
UAH UAH 0.7293 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”

16 feb, 13:33 //

Foto Simbol Prima declarație a deputatului democrat, pentru presa română, referitor la tragicul incident produs în această dimineață