Logo Realitatea.md

Participă la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal în beneficiul bolnavilor incurabili

19 Martie 2019, 07:23 // Life

Înscrie echipa ta la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal și oferă șansa celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Republicii Moldova să trăiască cu demnitate și fără durere.

Hospices of Hope Moldova invită toți doritorii să se înscrie la Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal, care va avea loc pe 6 aprilie 2019, cu începere la 8.00 la CSCT Buiucani (str. Ghidighici 1/2, mun. Chișinău).

Cupa este dedicată echipelor de amatori, reprezentante a companiilor, organizațiilor, instituțiilor naționale și internaționale din Moldova, dar și celor care iubesc să joace fotbal cu prietenii și doresc să facă o faptă bună.

Pentru a participa la eveniment doritorii sunt rugați să facă o donație de 2000 MDL/echipă către Hospices of Hope Moldova, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Pentru înregistrarea echipelor (o echipă e formată din șase jucători pe teren și maximum patru de rezervă) și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la cristina@hospicesofhope.md / 060 744 068 / 060 394 306.

De asemenea, puteți fi la curent cu toate detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook al acestuia.

Evenimentul este organizat cu susținerea Trigor AVD SRL și Ellation Moldova.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 600 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6325 0.5449%
USD USD 16.8606 0.5403%
RUB RUB 0.2169 -0.3217%
RON RON 4.0264 0.5243%
UAH UAH 0.5963 0.4718%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile