Logo Realitatea.md

Partidul Liberal Reformator a anunțat pe cine susține la alegerile pentru șefia Chișinăului (VIDEO)

19 Aprilie 2018, 10:19 // Actualitate

Partidul Liberal Reformator din Moldova a anunțat astăzi ca va susține candidatura lui Constantin Codreanu la alegerile locale noi din municipiul Chișinău, pentru funcția de primar general. Amintim că deputatul PMP din Parlamentul României Constantin Codreanu este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar de Chișnău.

De asemenea, PLR a anunțat că va susține candidatul PUN și la alegerile locale din mun. Bălți. 

”Noi ne-am identificat ca un partid unionist și din acest moment nu dorim să dispersăm forțele unioniste. Venim în susținerea inițiativei PUN, a candidatului Constantin Codreanu la funcția de primar general al municipiului Chișinău”, a declarat Oleg Bodrug, copreședinte al Partidului Liberal Reformator.

”Am optat nu în favoarea unui candidat al nostru, dar al unității. Fac un apel către toate partidele unioniste, pro-democrate, de dreapta, să se abțină de la atacuri reciproce în această campanie pentru că astfel vom turna apă la moara celor care sunt la guvernare și nu vor binele Republicii Moldova”, spune vicepreședintele PLR, Tatiana Potîng.

Realitatea.md amintește că până în prezent, au fost înscriși în cursa pentru alegerile din municipiul Chișinău atât candidați din partea partidelor cât și independenți, printre care Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (candidatul PPDA, PAS și PLDM), Ion Ceban (PSRM), Vasile Costiuc (”Democrația Acasă”), Alexandru Roșco („Casa Noastră-Moldova”), Reghina Apostolova (Partidul ȘOR), Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist).

Ieri, Silvia Radu (candidat independent) a depus dosarul pentru a fi înregistrată în cursă alături de Alexandra Can (Partidul Național Liberal), Maxim Brăila (Partidul Popular), Andrei Munteanu (Partidului Societății Progresiste).

Cei 4 candidați la șefia Primăriei Chișinău, care au solicitat azi înregistrarea în cursă, au extras numărul în care vor figura în buletine (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5304 0.7267%
USD USD 17.3188 0.3296%
RUB RUB 0.2408 -0.7420%
RON RON 4.0356 0.6811%
UAH UAH 0.6434 1.2431%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile