Logo Realitatea.md

Partidul Liberal Reformator a anunțat pe cine susține la alegerile pentru șefia Chișinăului (VIDEO)

19 Aprilie 2018, 10:19 // Actualitate

Partidul Liberal Reformator din Moldova a anunțat astăzi ca va susține candidatura lui Constantin Codreanu la alegerile locale noi din municipiul Chișinău, pentru funcția de primar general. Amintim că deputatul PMP din Parlamentul României Constantin Codreanu este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar de Chișnău.

De asemenea, PLR a anunțat că va susține candidatul PUN și la alegerile locale din mun. Bălți. 

”Noi ne-am identificat ca un partid unionist și din acest moment nu dorim să dispersăm forțele unioniste. Venim în susținerea inițiativei PUN, a candidatului Constantin Codreanu la funcția de primar general al municipiului Chișinău”, a declarat Oleg Bodrug, copreședinte al Partidului Liberal Reformator.

”Am optat nu în favoarea unui candidat al nostru, dar al unității. Fac un apel către toate partidele unioniste, pro-democrate, de dreapta, să se abțină de la atacuri reciproce în această campanie pentru că astfel vom turna apă la moara celor care sunt la guvernare și nu vor binele Republicii Moldova”, spune vicepreședintele PLR, Tatiana Potîng.

Realitatea.md amintește că până în prezent, au fost înscriși în cursa pentru alegerile din municipiul Chișinău atât candidați din partea partidelor cât și independenți, printre care Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (candidatul PPDA, PAS și PLDM), Ion Ceban (PSRM), Vasile Costiuc (”Democrația Acasă”), Alexandru Roșco („Casa Noastră-Moldova”), Reghina Apostolova (Partidul ȘOR), Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist).

Ieri, Silvia Radu (candidat independent) a depus dosarul pentru a fi înregistrată în cursă alături de Alexandra Can (Partidul Național Liberal), Maxim Brăila (Partidul Popular), Andrei Munteanu (Partidului Societății Progresiste).

Cei 4 candidați la șefia Primăriei Chișinău, care au solicitat azi înregistrarea în cursă, au extras numărul în care vor figura în buletine (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3167 0.6786%
USD USD 17.8504 0.4417%
RUB RUB 0.2734 -1.8665%
RON RON 4.0200 0.3294%
UAH UAH 0.7286 -0.0960%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

24 feb, 13:43 //

Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul (FOTO)

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”