Logo Realitatea.md

PAS a depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, în susținerea Olesei Stamati, la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38

23 Ianuarie 2020, 15:34 // Politica

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală Hâncești, Olesea Stamati, împreună cu lidera formațiunii Maia Sandu și câțiva deputați PAS au depus astăzi, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Hâncești, actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea acesteia la funcția de deputat.

Foto Simbol

Maia Sandu a declarat că Olesea Stamati „va fi un spin în ochii corupților”, atunci când va ajunge deputat în Parlament. „Atunci când am discutat prima dată cu Olesea Stamate, înainte să o propun în funcția de ministru al Justiției, am înțeles că este un om foarte competent. A fost un ministru care a spus lucrurilor pe nume. Va fi un deputat care să fie un spin în ochii corupților”, a spus Sandu.

Totodată politiciana a menționat că „anul 2020 va fi anul schimbării, iar aceste schimbări vor începe de la Hâncești”.

La rândul ei, Olesea Stamate a afirmat că, în calitate de deputat, ar vrea să continue reformele începute la Guvern. „Am decis să candidez dintr-un simplu motiv - îmi pasă de viitorul acestei țări și vreau ca fiecare cetățean să se simtă liber și protejat. Am încredere în oamenii din Hâncești, oameni liberi, oameni din răzeși. Împreună vom lupta ca să ne apărăm țara de hoți”, a conchis Stamate.

Menționăm că, PAS și PPDA au înaintat candidați separat la alegerile din circumscripția nr.38, Hâncești, deși Platforma DA avea convingerea că s-ar putea găsi un numitor comun, de a mege cu un singur candidat al celor două formațiuni.

PPDA l-au înaintat pe Mihai Druță, refuzând candidatura Olesei Stamati.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.3029%
USD USD 17.3920 -0.6058%
RUB RUB 0.2515 -1.3339%
RON RON 4.0272 -0.1908%
UAH UAH 0.6518 -0.1991%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile