Logo Realitatea.md

PAS a lansat un infografic despre (ne)realizările lui Dodon la un an de la preluarea mandatului de președinte

27 Decembrie 2017, 14:44 // Politica

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a lansat un infografic despre realizările președintelui țării, Igor Dodon, la un an de la preluarea mandatului de șef al statului.

Potrivit PAS, Igor Dodon, nu a realizat nimic din ceea ce a promis. Acesta a încălcat angajamente importante, precum faptul că nu va face coaliție cu Plahotniuc. „Igor Dodon a mințit oamenii doar pentru a le lua voturile, iar acum, împreună cu Plahotniuc, guvernează țara îmbogățindu-se pe seama oamenilor. Ei trăiesc în lux, iar pe cetățeni îi țin în mizerie și sărăcie. Ei vor să rămână nepedepsiți pentru abuzurile lor și să controleze totul în țară. Oamenii trebuie să știe că Igor Dodon este un mincinos, care face orice pentru a rămâne la putere. Oamenii trebuie să sancționeze trădătorii de țară și hoții de la guvernare”, se menționează într-un comunicat al PAS.

În infografic este precizat că Igor Dodon a tras la răspundere zero persoane pentru furtul miliardului, însă în campania electorală promitea că vinovații vor fi pedepsiți, este primul președinte, care s-a lăsat suspendat din funcție, are o casă în sumă de 5 milioane de lei, bani din care s-ar putea achita 3 500 de pensii și a fost de șapte ori în vacanță într-un an de zile, iar una dintre ele l-a costat jumătate din salariul său anual de președinte. De asemenea, în infografic se găsește un „top patru minciuni a la Dodon”.

Igor Dodon a împlinit un an de când își exercită funcția de președinte al țării la data de 13 noiembrie curent, după ce s-a duelat în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2016 cu candidatul PAS, Maia Sandu.

Citeste tot despre: Igor Dodon, infografic, mandat, PAS, un an
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.1655 -0.3240%
USD USD 17.6844 -0.1130%
RUB RUB 0.2783 0.0719%
RON RON 4.0185 -0.4188%
UAH UAH 0.7227 -0.1382%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile