Logo Realitatea.md

Pavel Grigorciuc, o primă reacție după ce l-ar fi bătut pe Sîrbu: I-am dat o palmă pe față pentru a se trezi

21 Martie 2019, 16:34 // Actualitate

Activistul Pavel Grigorciuc vine cu o primă reacție după ce a fost acuzat că l-ar fi bătut pe democratul Sergiu Sîrbu, cel din urmă fiind internat în spital. Grigorciuc afirmă că i-a dat o palmă deputatului, pentru că acesta l-ar fi insultat în fața mai multor oameni.

Sergiu Sârbu, internat în stare gravă la spital. A fost bătut de către Pavel Grigorciuc

"... treceam pe lângă localul PentHouse din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. În momentul respectiv l-am zărit pe Sergiu Sîrbu și l-am numit trădător. Eu chiar îl consider pe Sîrbu un trădător. Drept răspuns, Sîrbu a avut curajul să mă insulte public în prezența unor oameni care se aflau la terasă. Fiind în febra emoțiilor, i-am dat o palmă pe față", a declarat Grigorciuc.

Potrivit lui Grigorciuc, chiar și după ce Sîrbu a luat palma peste față, acesta ar fi continuat să-l insulte: "Mai mult decât atât, după aceasta, mai mulți deputați PDM au ieșit din cafenea și au început să mă amenințe. Conflictul a fost încheiat".

"Eu sunt împotriva soluționării problemelor prin astfel de metode, dar sunt situații când orice bărbat care a fost insultat public, trebuie să-și apere onoarea", a dăugat acesta. 

Activistul face referire la camerele de supraveghere din incinta localului. "Pentru a evita orice speculații, imaginile din cafenea pot fi făcute publice. Acolo se vede că nu este vorba de vreo încăierare. Eu doar i-am dat una peste obraz. Nu am ce ascunde", a conchis el.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1260 -0.2048%
USD USD 17.0250 -0.1279%
RUB RUB 0.2226 0.4060%
RON RON 4.1300 -0.2054%
UAH UAH 0.6012 -0.2985%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile