Logo Realitatea.md

PDM își înnoiește echipele teritoriale. După Bălți, și cea din Telenești are o nouă conducere

24 Septembrie 2020, 12:01 // Politica

Organizația Teritorială PDM Telenești are o nouă conducere. Prin vot unanim, în cadrul conferinței raionale a organizației, președinte a fost ales Alexei Vrăjitoru. De asemenea, a fost aleasă o componență nouă a Biroului Executiv raional, secretarul general și președinții Organizațiilor de Femei, Tineret și a Persoanelor în Etate.

Foto: PDM

Prezent la eveniment, Secretarul General al PDM, Alexandru Jizdan, l-a felicitat pe Alexei Vrăjitoru cu ocazia numirii în funcție, urându-i curaj și mult succes în activitate. Totodată, el a menționat că plecarea a doi foști membri ai organizației a dus la venirea altor câțiva zeci de noi membri, care au apreciat schimbarea la față a echipei și au acordat vot de încredere acesteia.

„Faptul că am rezistat tuturor presiunilor nu este un miracol, acest lucru se datorează dumneavoastră, oamenilor care au crezut în viitorul Partidului Democrat. Vom face tot ce ne stă în puteri ca de acum încolo PDM să fie și mai puternic, să aibă o capacitate și mai mare de a ajuta cetățenii. ", a conchis secretarul general al PDM, Alexandru Jizdan.

În cadrul întâlnirii, s-amai discutat și despre situația politică actuală, rolul PDM pe scena politică și proiectele de viitor ale partidului.

CITEȘTE ȘI:

Organizația Municipală PDM Bălți are o nouă conducere: Vasile Guțu a fost ales președinte

Citeste tot despre: Jizdan, organizații locale, PDM, Telenești
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -1.0726%
USD USD 17.0377 -0.0575%
RUB RUB 0.2144 -3.9427%
RON RON 4.0899 -1.0715%
UAH UAH 0.5990 -0.5149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile