Logo Realitatea.md

PDM lansează campania ALTFEL de politică. Ce își propune prin intermediul acesteia

30 Septembrie 2020, 12:43 // Politica

Partidul Democrat din Moldova lansează campania ALTFEL DE POLITICĂ, o campanie de consultări interne cu toți membrii de partid și susținătorii noștri, să decidem împreună ce și cum vom face în continuare.

„Noi ne-am propus să fim sinceri cu alegătorii noștri, pentru că anume asta, sinceritatea, lipsește în politică. PDM face astăzi ALTFEL DE POLITICĂ, o politică transparentă, sinceră și corectă cu membrii de partid și cetățenii”, a declarat într-un briefing de presă președintele PDM, Pavel Filip.

Potrivit liderului democrat, ALTFEL DE POLITICĂ, înseamnă ca deciziile în partid să nu fie luate, ca în majoritatea formațiunilor politice, de către conducerea PDM, ci – împreună cu membrii de partid.

În această perioadă deputați și membri ai conducerii PDM vor merge în toate organizațiile teritoriale pentru a discuta cu membrii și susținătorii PDM. Oamenii vor spune cum văd ei că ar trebui să procedeze partidul în continuare, ce își doresc ei pentru Republica Moldova și pentru localitatea lor.

Împreună cu oamenii din echipele democrate din teritoriu se va decide:

-      cum va acționa PDM în ajun de turul 1 și turul 2 al alegerilor prezidențiale

-      cum evaluăm activitatea exponenților noștri în Guvern și dacă vom continua să ne aflăm la guvernare

-      cum va acționa PDM după alegeri, inclusiv în contextul unei reconfigurări politice sau a unor eventuale alegeri anticipate.

„Vom comunica și mai intens cu membrii și susținătorii noștri. PDM are oameni extraordinari în echipele noastre din teritoriu, ei muncesc în localitățile lor, sunt apreciați și respectați de cetățeni, anume ei știu cel mai bine de ce are nevoie țara în acest moment și anume cu ei ne vom consulta deciziile și în continuare”, a subliniat Pavel Filip.

Președintele PDM a mulțumit membrilor și susținătorilor, care, în ciuda atacurilor care vin din diferite părți, se mențin uniți și puternici, menționând că fiecare întâlnire în teritoriu aduce după sine energie și idei pentru mult timp înainte.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile