Logo Realitatea.md

Pe Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un Pom de Crăciun neobișnuit

28 Noiembrie 2017, 17:34 // Societate

Pe Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un Pom de Crăciun neobișnuit. Pomul va fi făcut din crengi de brad, rămase în urma curățării brazilor din pepiniere. Inaugurarea bradului de sărbătoare va avea loc pe 7 decembrie și la eveniment sunt invitați locuitorii capitalei. 

Potrivit organizatorilor, atmosfera de sărbătoare va fi asigurată și de Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și un pitic: „Mandarinele și clementinele, muzica, darurile și concursurile vor aduce cu siguranță zâmbete pe fețele vizitatorilor parcului”.

Evenimentul va începe la ora 16:00, când și vor fi aprinse luminițele pomului de Crăciun.

„Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, își dorește ca feeria sărbătorilor de iarnă să se păstreze cât mai mult în inimile și sufletul participanților. Anume pentru acest motiv, participanții vor primi în dar fotografii făcute în cadrul evenimentului. Acestea vor fi imprimate pe un suport de magnet și vor fi oferite participanților timp de maxim o oră de la fotografiere, timp care va trece repede că gândul. Și pentru că sărbătorile de iarnă vin alături de Moș Crăciun, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a pregătit multă ciocolată caldă”, spun organizatorii.

Bradul va înfrumuseța Aleea Colorată pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3153 -0.0047%
USD USD 17.9347 -0.1848%
RUB RUB 0.2323 -0.1290%
RON RON 4.3312 -0.0669%
UAH UAH 0.6426 -0.1709%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile