Logo Realitatea.md

Pe o piesă rap, cu susținători cu mături, Usatîi a făcut totalul campaniei: „Voi rupe acest sistem mafiotic”

30 Octombrie 2020, 16:25 // Politica

„Vreau să fac un apel la toți cetățenii. Să vă gândiți bine când decideți pe cine să votați duminică, la data de 1 noiembrie. Dacă câștigă „kuliokul”, rămânem cu „culioace” și cu cel puțin două treimi din țară care nu au ochi să-l vadă”. Declarațiile au fost făcute de către Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, care a făcut totalurile campaniei sale electorale într-o conferință de presă susținută în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

„Dacă câștigă Maia Sandu, eu știu că o să fie probleme la tot nordul și în Găgăuzia. Și nu doar. Astăzi Moldova are nevoie de un președinte care va fi președinte pentru toți moldovenii, rușii, ucrainenii, bulgarii și cei din Găgăuzia. E nevoie de un președinte care va fi președinte pentru toți cetățenii țării noastre, indiferent de naționalitate și ce limbă ei vorbesc”, a spus Renato Usatîi.

Candidatul a povestit că, în campania electorală, timp de o lună, a vizitat 27 de raioane, a participat la sute de întâlniri cu oamenii țării și că „a văzut în ochii lor” că el și echipa sa sunt unica speranță pentru majoritatea cetățenilor țării: „Eu vreau cam tot aceea ce vor majoritatea cetățenilor: ruperea sistemului mafiotic. Eu merg în alegeri să rup acest sistem mafiotic”.

Alegerile prezidențiale vor avea loc duminică, 1 noiembrie. Renato Usatîi este pe prima poziție în buletinul de vot.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1524 0.0000%
USD USD 17.5751 0.0000%
RUB RUB 0.2386 0.0000%
RON RON 4.3335 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile