Logo Realitatea.md

Pelliron și Double Case susțin copiii Moldovei prin gesturi mărinimoase (P)

07 August 2018, 18:15 // Societate

Companiile Pelliron și Double Case au hotărât să contribuie prin diferite acțiuni de sponsorizare la îmbunătățirea calității vieții copiilor din Moldova, care au nevoie de sprijin.

Reprezentanții companiilor menționează că vor să dea un imbold antreprenorilor din țară prin exemplul personal, astfel încât doar în vara anului 2018, au contribuit prin 2 acțiuni frumoase la bunăstarea copiilor de aici. 

Promovând sportul autohton și susținând viitorii campioni cu echipament sportiv

Sportul a avut dintotdeauna puterea de a strânge la un loc și a solidariza comunitatea umană, fiind un imbold puternic pentru a face lucruri mărețe. Brokerul Pelliron și compania Double Case au decis să susțină sportivii autohtoni, care au plecat în cantonament în Bulgaria și i-a înzestrat cu echipament sportiv.

Sportivii practicanți de Taekwondo au rămas încântați de gestul făcut de companie și, la rândul lor, au lăsat promisiunea de a veni triumfători din viitoarele campionate și competiții.

Micii campioni, întrucât este vorba de echipa de juniori care reprezintă Republica Moldova la competiții regionale și internaționale, se antrenează zilnic pentru a obține performanțe, iar înainte de cantonamentul în Bulgaria au încercat doar emoții pozitive.

Echipa de juniori care este antrenată la moment include circa 30 de copii. Republica Moldova dă dovadă de performanţă la capitolul sporturi ce includ lupte, precum Taekwando sau judo, având în palmares mulți premianți la campionate europene și mondiale. Iată de ce susținerea generațiilor mici va aduce un aport considerabil la creșterea prestigiului ţării peste hotarele acesteia.

Ajutând Casa municipală de copii din sectorul Botanica al capitalei 

O altă acțiune frumoasă a avut loc chiar de ziua copiilor când companiile Pelliron și Double Case au adus în bucătăria Casei Municipale un cuptor nou-nouț, bucurând astfel funcționarii bucătăriei, dar și copiii din Casa Municipală.

Reprezentanții companiei susțin că responsabilitatea socială este una dintre valorile la ordinea zilei, mai ales când este vorba de ajutat copiii. Prin exemplul lor, ei vor să îndemne mai multe companii locale să se mobilizeze și să aducă mule zâmbete pe fețele micuților.

(P)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.2611%
USD USD 18.4281 0.4864%
RUB RUB 0.2348 0.8591%
RON RON 4.1664 0.2285%
UAH UAH 0.6689 0.9813%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
01 apr, 13:12 //

foto: army.md (FOTO) Cum arată acum Centrul COVID-19 Chișinău, care trebuia deja azi să înceapă a primi pacienții suspecți cu Coronavirus

29 mar, 12:45 //

Indignarea rudelor femeii de 79 de ani, răpusă de Coronavirus: A murit și a murit, luați-o, cumpărați locul, înmormântați-o și cu aceasta s-au terminat aprecierile eroismului ei

31 mar, 19:54 //

Foto simbol Încă trei localități vor fi în carantină! Polițiștii și militarii au indicația să restricționeze circulația persoanelor

02 apr, 21:54 //

Crima care a zguduit un cartier din capitală! Soțul și-a împușcat dintr-un Winchester soția. Fiul ar fi fost de față!

30 mar, 08:29 //

Radu alături de soţie şi cei doi copii Fiul unui erou al războiului transnistrean, obligat să se mute din România, fiindcă nu i se acordă cetăţenia

03 apr, 18:30 //

LIVE! Ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19: Au loc declarații de presă

02 apr, 14:25 //

(VIDEO) Scandal: „Rușine, domnule Chicu...”! Parlamentul nu a avut cvorum pentru a audia proiectul pentru care și-a asumat Guvernul răspunderea

31 mar, 14:01 //

Rusia - fără stare de urgență pe timp de Covid-19. De ce Putin este calm?

03 apr, 10:16 //

Foto simbol Spitalul Raional din Ștefan Vodă, în carantină. Totul ar fi pornit de la un medic. Postul vamal din apropiere este în pericol de a-și sista activitatea?

30 mar, 13:08 //

colaj: realitatea.md No comment: Cum s-a mărit „distanța socială” dintre Igor Dodon, Ion Chicu și Zinaida Greceanîi de la instituirea stării de urgență (FOTO)