Logo Realitatea.md

Pelliron și Double Case susțin copiii Moldovei prin gesturi mărinimoase (P)

07 August 2018, 18:15 // Societate

Companiile Pelliron și Double Case au hotărât să contribuie prin diferite acțiuni de sponsorizare la îmbunătățirea calității vieții copiilor din Moldova, care au nevoie de sprijin.

Reprezentanții companiilor menționează că vor să dea un imbold antreprenorilor din țară prin exemplul personal, astfel încât doar în vara anului 2018, au contribuit prin 2 acțiuni frumoase la bunăstarea copiilor de aici. 

Promovând sportul autohton și susținând viitorii campioni cu echipament sportiv

Sportul a avut dintotdeauna puterea de a strânge la un loc și a solidariza comunitatea umană, fiind un imbold puternic pentru a face lucruri mărețe. Brokerul Pelliron și compania Double Case au decis să susțină sportivii autohtoni, care au plecat în cantonament în Bulgaria și i-a înzestrat cu echipament sportiv.

Sportivii practicanți de Taekwondo au rămas încântați de gestul făcut de companie și, la rândul lor, au lăsat promisiunea de a veni triumfători din viitoarele campionate și competiții.

Micii campioni, întrucât este vorba de echipa de juniori care reprezintă Republica Moldova la competiții regionale și internaționale, se antrenează zilnic pentru a obține performanțe, iar înainte de cantonamentul în Bulgaria au încercat doar emoții pozitive.

Echipa de juniori care este antrenată la moment include circa 30 de copii. Republica Moldova dă dovadă de performanţă la capitolul sporturi ce includ lupte, precum Taekwando sau judo, având în palmares mulți premianți la campionate europene și mondiale. Iată de ce susținerea generațiilor mici va aduce un aport considerabil la creșterea prestigiului ţării peste hotarele acesteia.

Ajutând Casa municipală de copii din sectorul Botanica al capitalei 

O altă acțiune frumoasă a avut loc chiar de ziua copiilor când companiile Pelliron și Double Case au adus în bucătăria Casei Municipale un cuptor nou-nouț, bucurând astfel funcționarii bucătăriei, dar și copiii din Casa Municipală.

Reprezentanții companiei susțin că responsabilitatea socială este una dintre valorile la ordinea zilei, mai ales când este vorba de ajutat copiii. Prin exemplul lor, ei vor să îndemne mai multe companii locale să se mobilizeze și să aducă mule zâmbete pe fețele micuților.

(P)

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0739%
USD USD 17.2814 0.1640%
RUB RUB 0.2358 0.8986%
RON RON 4.3095 0.0859%
UAH UAH 0.6162 -0.0973%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile