Logo Realitatea.md

Piesa vestimentară pentru adevărații erudiți - costumul creat la comandă

06 Iunie 2019, 14:15 // Life

Un erudit adevărat nu va irosi timp în zadar pentru a căuta prin magazine un costum, știind că poate face ceva util în acest timp. Fiind conștient și de faptul că e foarte greu să găsească un costum care să îi satisfacă toate necesitățile, acesta nici nu va avea prin gând să se ducă la magazin. Costumele la comandă reprezintă soluția ideală în acest caz. Soluția ideală pentru că reușește să rezolve toate probleme cu care se confruntă bărbații atunci când cumpără haine în magazine. Şi chiar dacă nu haina îl face pe om, precum zic expresiile populare, un costum de bărbați bine ales va înfrumuseța, cu siguranță, un bărbat și va scoate în evidență atuurile corpului său.

De ce să alegi un costum la comandă?

S-a întâmplat vreodată să probezi un costum și să îți placă la nebunie culoarea, modelul, stofa utilizată, dar acesta să îți fie prea mic sau prea mare? Sau viceversa, să îți fie potrivit, dar culoarea nu te aranjează? Îmbrăcămintea pentru bărbați nu este la fel de versatilă ca cea destinată femeilor, iar asta îngreunează procesul de alegere a costumului ideal.

Un costum la comandă calitativ rezolvă toate aceste detalii supărătoare.

În primul rând, pentru că prima etapă din crearea unui costum la comandă este consultarea cu un stilist şi croitor personal, care va asculta toate preferințele tale și va propune diferite modele. La această etapă vei putea stabili ce tip de costum dorești, care este ocazia pentru care ai nevoie de el, dacă îți dorești un costum elegant sau un costum casual, ce stofă să utilizezi și celelalte detalii. Astfel, nu te vei afla în situația să nu îți placă anumite detalii sau întreg costumul, întrucât el va fi croit conform preferințelor tale. Acestea vor fi toate luate în considerare. Şi mai mult, poți să pui croitorului o sarcină mai grea, să creeze un model nou, care nu e cunoscut pe piață și care să îți fie drag inimii. Partea frumoasă este că ai acces la stofe foarte rare, exclusive, care pot fi folosite pentru crearea costumului tău.

În al doilea rând, cea de-a doua etapă a procesului de creare a costumului la comandă combate o altă problemă care ar putea apărea și anume, mărimea incorectă. Un costum elegant și care arată bine trebuie să fie perfect pentru persoana care îl poartă, pentru a înfrumuseța și pentru a face ținuta elegantă. Un costum prea larg va arăta ridicol, iar cel strâns va fi pe lângă asta și incomod. De aceea, croitorul va lua toate măsurile necesare în conformitate cu modelul de costum: umerii, talia, șoldurile, înălțimea, gâtul. Costumul final va fi, cu adevărat, unul creat pentru tine.

În al treilea rând, un costum creat la comandă poate soluționa și alte probleme care apar pe parcurs - precum cu ce cămașă să îl asociezi, să alegi cravată sau papion. Toate aceste detalii pot fi, de asemenea, confecționate la ateliere. Acestea fiind selectate cu gust estetic și cu atenție. Acum poți fi sigur că vei arăta la patru ace și că vei fi memorat și elegant precum intelectualii legendari: scriitori, oameni politici, oameni de afaceri etc.

La sigur te-ai gândit de multe ori dacă merită sau nu să croiești un costum la comandă. Acum ai toate motivele să îți comanzi un costum de excepție de la Florentino Delure, creat exact pentru tine, care să te ajute să arăți bine atât la oficiu, cât și în viața ta socială. Iar dacă cauți un atelier în Chișinău, Florentino Delure este gata să îți creeze cele mai neobișnuite costume la comandă.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile