Logo Realitatea.md

Plahotniuc: Guvernarea rămâne partenerul mediului de afaceri (VIDEO)

25 Iulie 2018, 12:00 // Economie

Guvernarea rămâne partenerul mediului de afaceri. Pentru acele probleme care mai sunt se caută soluții. Noi ne dorim și putem să schimbăm multe în atitudinea fiecăruia dintre noi și astfel în posibilitățile țării. Declarațiile au fost făcute de către președintele fondator al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat, în cadrul celei de-a doua ediții a Forumului pentru dialog și dezvoltare dintre mediul de afaceri și guvernare. 

Președintele fondator al AOAM, Vlad Plahotniuc, a prezentat invitaților inițiativa Coaliției de guvernare de a adopta un pachet de legi pentru stimularea mediului de afaceri și creșterea veniturilor populației. De asemenea, Vlad Plahotniuc i-a asigurat pe reprezentanții mediului de afaceri că actuala guvernare le va fi mereu un partener de nădejde.

Totodată, acesta a reiterat misiunea pe care o are actuala guvernare, aceea de a avea în continuare rezultate și de a implementa reforme pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din Moldova.

La eveniment au participat circa 45 de asociații și uniuni de business din țara noastră, precum și peste 800 dintre cei mai importanți deținători de afaceri și manageri din economia moldovenească.

Din partea guvernării au fost prezenți premierul Pavel Filip, ministrul Economiei Chiril Gaburici, ministrul Justiției Victoria Iftodi, precum și mai mulți șefi de agenții și autorități guvernamentale.

CITEȘTE ȘI:

Pavel Filip, la forumul economic AOAM: Vom reduce impozitele, vom elimina abuzurile și vom promova noi măsuri de stimulare a mediului de afaceri

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8465 -1.7568%
USD USD 18.2774 -1.5666%
RUB RUB 0.2478 0.7317%
RON RON 4.1072 -1.7557%
UAH UAH 0.6694 -2.3487%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile