Logo Realitatea.md

Poliţia a pornit un dosar penal pe numele activistului Andrei Donică, care l-a stropit cu lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu. Mesajul premierului

30 Septembrie 2016, 19:12 // Societate

Poliția capitalei a deschis un dosar penal pentru huliganism pe numele activistului Andrei Donică, care l-a stropit astăzi cu o găleată de lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, în timp ce acesta trecea pe lângă rulotele din fața Guvernului. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către șeful serviciului de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Adrian Jovmir. 

Foto: Facebook.com/Constantin Grigoriţă

Potrivit sursei, Andrei Donică a fugit de la fața locului, iar poliția desfășoară toate măsurile necesare pentru localizarea acestuia. În cazul în care acesta va fi de negăsit, activistul va fi anunțat în căutare.

În prezent, oamenii legii se află la fața locului pentru a audia martorii și a stabili toate circumstanțele.

De asemenea, premierul Pavel Filip a scris un mesaj pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, în care a calificat gestul acitvistului drept unul inacceptabil:

 

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în fața Guvernului. Activistul a decis să toarne lapte pentru ministru, învinuindu-l că amesteca apă cu praf ca să facă lapte atunci când conducea compania de lactate „JLC”. Din video se vede cum Andrei Donică îl numește pe ministrul Finanțelor ba Octavian Armașu, ba Anatol Arapu.

(VIDEO) Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, stropit cu o găleată de lapte chiar lângă Guvern, de către un activist

Foto: www.facebook.com/Constantin Grigoriță

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile