Logo Realitatea.md

Polițistul a cărui soție ar fi împușcat într-o locuitoare din Bender a fost suspendat din funcție

28 August 2018, 15:20 // Societate

Martorii din cazul femeii care ar fi fost împușcată de soția unui angajat al Serviciului de patrulare de la Bender, își schimbă declarațiile de fiecare dată. Aceasta a afirmat Vladimir Vakarciuk, șeful Departamentului de Securitate Internă al Ministerului Afacerilor Interne, pentru presa transnistreană.

Chiar și așa polițistul a cărui soție este învinuită a fost suspendat din funcție pe perioada anchetei interne inițiată de poliția locală.

Focuri de armă, la Bender! Soția unui angajat al Serviciului de patrulare din oraș, suspectă (VIDEO)

„Accentele vor fi puse de testul la poligraf. Suntem nevoiți să apelăm la o astfel de tehnică, pentru că martorii de fiecare dată își schimbă declarațiile. Cu toate acestea, conducerea Ministerului de Interne al Transnistriei a inițiat o anchetă de serviciu în care este vizat polițistul a cărui soție ar fi implicată în cazul cu focuri de armă”, a explicat Vladimir Vakarciuk.

Totodată, acesta a adăugat că materialele și modul în care se desfășoară ancheta pe caz este monitorizat de așa-zisul ministru de Interne transnistrean Ruslan Mova.

Rezultatele testului la poligraf vor fi gata timp de o lună, urmând să fie anunțate odată cu rezultatele anchetei de serviciu.

Amintim că o locuitoare din Bender a fost rănită, în noaptea de 7 spre 8 august, dintr-o armă pneumatică. Victima susține că soția polițistului menționat este cea care a împușcat în ea. În același timp, suspecta neagă. Cazul este în continuare investigat.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile