Logo Realitatea.md

Președintele „tuturor” Dodon promite să meargă după alegeri, în primul rând, în satele în care va acumula cel mai înalt procent (VIDEO)

29 Octombrie 2020, 14:37 // Politica

Toți sunt egali, dar unii mai egali ca alții! O demonstrează cu prisosință președintele Igor Dodon care a promis azi, în cadrul emisiunii sale săptămânale „Igor Dodon răspunde”, că, în cazul în care va obține victoria la alegerile prezidențiale, după inaugurare, va vizita mai întâi acele localități unde va avea cea mai înaltă susținere la scrutin. „Toți sunt cetățenii Republicii Moldova, toți sunt egali, eu respect opinia fiecăruia, dar încep cu satele unde este cel mai mare procent”, și-a anunțat Dodon alegătorii.

Embed:

„Haideți să facem așa. Începând cu luna ianuarie – eu cred că noi învingem în aceste alegeri – după alegeri, după inaugurarea în funcția de președinte, eu o să încep o nouă rundă de vizite în raioanele țării, în sate, dar voi începe cu satele unde va fi cel mai înalt procent care au votat pentru mine. De exemplu, la alegerile trecute au fost cinci localități în Republica Moldova unde pentru candidatura Igor Dodon au votat 100% de cetățeni și n-au stricat niciun buletin. Iaca Pocrovca, din Dondușeni, câteva de la sud... De aceea, anunț, și vă încurajez”, a menționat Dodon.

Declarația a fost făcută în contextul în care acesta spunea că în această campanie electorală a făcut circa 230 de vizite în localitățile din țară, iar aseară, într-un sat din Rîșcani, la ultima întrevedere care a avut loc seara, pe la orele 19:00, i-a anunțat pe cei prezenți că va reveni la ei „dacă o să fie procentul mai mare”.

„De aceea, după alegeri, după inaugurare, satele unde va fi cel mai înalt procent votat pentru candidatura la funcția de președinte a domnului Dodon, a președintelui actual, eu o să merg în aceste sate începând cu luna ianuarie. Cei care 100% - sunt ferm convins că o să fie mai multe sate unde s-a votat 100%, mai departe 99, 98, 95 și așa mai departe”, a vorbit Igor Dodon la persoana a treia despre el însuși.  

„Vă încurajez să mă susțineți în această campanie electorală. Eu voi ajuta toate localitățile, dar voi merge cu vizite oficiale a președintelui în acele localități unde va fi cel mai înalt procent”, a conchis acesta.

Citeste tot despre: alegeri, Igor Dodon
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2242 0.1515%
USD USD 17.4569 0.0275%
RUB RUB 0.2319 -1.9036%
RON RON 4.3540 0.1472%
UAH UAH 0.6202 0.5675%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile