Logo Realitatea.md

Premii de 30 000 de lei pentru finaliștii competiției EcoRun Gustar 2017

10 August 2017, 13:12 // SPORT

Sportivii care vor ocupa primele trei locuri la probele Maraton și Semi-maraton, din cadrul competiției EcoRun Gustar 2017, vor beneficia de premii în valoare totală de 30 000 de lei. Acestea vor fi oferite de către partenerii competiției - magazinele X-Style, Multisport și GARMIN MOLDOVA.

Sportivii care vor ocupa locurile I în categoria masculină și feminină la proba Maraton vor primi, pe lângă cupele produse în stil tradițional, câte un ceas Garmin Vivoactiv. Sportivii care vor ocupa, la aceeași probă, locurile II și III, la categoria masculină și feminină, vor primi câte un certificat pentru cumpărături în valoare de 2000 și, respectiv, 1500 de lei în magazinul Multisport.

Sportivii care vor ocupa locurile I, II și III la proba Semi-maraton, vor primi din partea magazinului X-Style câte un certificat pentru cumpărături în valoare de 2500 lei, 1500 lei și, respectiv, 1000 de lei.

Toți cei 12 premianți (6 sportivi și 6 sportive) vor primi câte un tricou din partea reprezenței JOMA în Republica Moldova. 

Peste 300 de sportivi vor participa la competiția de trail-running EcoRun Gustar 2017, desfășurată în rezervația Orheiul Vechi pe data de 19 august 2017. Competiția este organizată de comunitatea sportivilor amatori și profesioniști - #RunMoldova. Traseul pe care îl vor alerga sportivii include principalele atracții turistice din zonă - Mănăstirea Rupestră Butuceni, Biserica „Sfânta Maria”, vestigiile citadelei și sanctuarului geto-dacic, băilor tătărești, palatului pârcălabului, bisericii și citadelei medievale, locuinței din piatră etc.

Competiția este organizată în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Afacerilor Interne, precum și Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”. Acest eveniment este susținut financiar de partenerii generali ai competiției – companiile Orhei-Vit și Franzeluța. Partenerii competiției EcoRun sunt GARMIN Moldova, magazinele X-style și Multisport, brandul JOMA, Supermarket de Bon Ton Gourmet și Chateau Vartely.

Pe parcursul competiției toți sportivii vor fi monitorizați de specialiștii Centrului de Recuperare Medicală „KinetoTerra”, iar la stațiile de alimentare vor gusta struguri și alte fructe oferite de Agrodor Succes.

#RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi profesioniști și amatori care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. #RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organziarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile