Logo Realitatea.md

Președinția neagă că Dodon s-ar afla în vacanță în Turcia. Instituția a dat în judecată politicienii, care au lansat acest zvon

19 August 2020, 13:15 // Actualitate

Liderul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă ar fi fost atacat în judecată de către Președinție, după ce ieri a lansat în spațiul public informația precum că, șeful statului, Igor Dodon, ar fi plecat în vacanță în Turcia și nu la Moscova, așa cum a anunțat președintele.

„În legătură cu fake news-ul promovat pe bani în anumite instituții media, Președinția precizează în mod repetat că șeful statului, Igor Dodon se află la Moscova pentru câteva zile, așa cum a anunțat și anterior. Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”, a spus purtătoarea de cuvânt a instituției prezidențiale Carmena Sterpu, fără a preciza de ce politicieni este vorba.

Contactată de Realitatea.md, pentru a concretiza dacă Președinția l-a dat în judecată anume pe Dorin Chirtoacă, purtătoarea de cuvânt a instituției prezidențiale Carmena Sterpu nu a răspuns solicitării.  

Precizăm că, ieri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PL Dorin Chirtoacă a scris că șeful statului s-ar afla la odihnă în turcia cu familia și apropiații acestuia într-un hotel de lux.

Chirtoacă susține că, Dodon și apropiații acestuia, 15 la număr s-ar odihni la Vila Prezidențială a complexului Maxx Royal din Kemer, iar costul total al vacanței președintelui ar costa aproximativ 2 milioane de lei.

La același subiect:

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0442 -1.3981%
USD USD 17.4749 0.1163%
RUB RUB 0.2357 -0.4645%
RON RON 4.3171 -1.4001%
UAH UAH 0.6238 -0.3037%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile