Logo Realitatea.md

Prietenii și cunoscuții unui instructor auto, decedat la serviciu cer ajutor oameniilor pentru al petrece pe ultimul drum

15 Septembrie 2019, 12:50 // Societate

Un instructor auto a decedat ieri, în timp ce făcea orele practice cu un elev. Acestuia i-a stat rău, iar până la sosirea ambulanței a decedat. Apropiații bărbatului cer ajutorul oamenilor cu inima mare pentru a-l putea petrece pe ultimul drum, întrucât acesta a lăsat în urmă doi copii minori și soția.

Foto Simbol

Potrivit oamenilor legii, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați în jurul orei 9.43 de minute desprre decesul unui bărbat. În urma sunetului, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție s-a deplasat la fața locului în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Conform declarațiilor elevulului, care se afla la volan, bărbatului i s-a făcut rău în timpul orei practice. Acesta a staționat și imediat a chemat ambulanța. Ajunși la locul incidentului, medicii au constatat decesul preliminar al persoanei, soldat în urma unui stop cardiac.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la expertiza medico-legală, iar Inspectoratul de Poliție Ciocana a pornit o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Prietenii și cunoscuții victimei au venit cu un apel către toți oamenii cu inima mare să ajute familia bărbatului, pentru a-l putea petrece pe ultimul drum.

„Astăzi, 14 septembrie 2019 aflindu-se la serviciu, în timp ce învața a conduce pe unul dintre mii de elevi ai săi, în urma unui atac de cord, s-a stins din viață un instructor auto pe nume Vitalie Chiriac, la vârsta de numai 37 de ani lăsând orfani doi copilași micuți și o familie îndurerată. Noi, colegii lui, prietenii, unii elevi și cei cu inima mare, încercam să ajutăm cu ce putem și adunăm ceva fonduri pentru al petrece pe ultimul drum. Doritorii de ajuta cu ceva, scrieți sau apelați la numărul 068667788!”, a scris unul din cunoscuții victimei pe o rețea de socializare.

Citeste tot despre: ajutor, decedat, donare, instructor auto, serviciu
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3962 0.0000%
USD USD 17.5906 0.0000%
RUB RUB 0.2716 0.0000%
RON RON 4.0831 0.0000%
UAH UAH 0.7171 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile