Logo Realitatea.md

Prim-ministra României a fost desemnată de partid drept candidată la alegerile prezidenţiale

24 August 2019, 13:48 // În lume

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat din România, a fost desemnată, astăzi, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Foto: hotnews.ro

Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat, scrie Agerpres. Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâinii.

Viorica Dăncilă a declarat la Congresul PSD pentru lansarea sa la alegerile prezidenţiale, că în spatele ei nu stă nimeni şi nimic altceva decât muncă şi mers înainte. Liderul PSD susţine că e un om modest, care crede în familie şi în Dumnezeu.

„ Dragii mei colegi, sunt de 23 de ani în acest partid, 23 de ani de credinţă în această mare familie a noastră, 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de la bază partidului, am lipit afişe, am împărţit pliante, am făcut campanii din uşă în uşă şi spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni şi nimic altecva decât muncă şi mers înainte. Am fost membră în PE timp de 9 ani de unde am plecat pentru a conduce Guvenrul României. Sunt un om plecat de joc care a muncit că şi voi mulţi ani în acest partid. Am pornit în viaţă cu aceleaşi premize cu care pleacă mulţi tineri astăzi, dintr-o fasmilie simplă, fără pribvilegii. Am muncit mereu pentru lucruile în care am crezut. Cred în PSD. Ştiu că vom avea această putere şi astăzi şi de acum înainte. Asta este esenţa noastră, ne adaptăm, ne reinventăm, luptăm şi câştigăm cu forţă şi tăria care ne-a purtat în ultimii 30 de ani şi acre a făcut să ajungem cel mai mare şi mai puternic partid din România”, a declarat Viorica Dăncilă, la Congresul PSD.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile