Logo Realitatea.md

Primarul capitalei, pus față-n față cu Bolocan și Albot. O pereche de chiloți a fost firul roșu al minidialogului!

16 Februarie 2021, 23:20 // Societate

Primarul de Chișinău a fost invitatul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, ediția din 16 februarie, pe platoul căreia a fost pus față-n față cu Andrei Bolocan și Nata Albot, moldovenii cunoscuți spațiului public pentru activitatea lor inclusiv în mediul online și cu care Ion Ceban a avut un conflict recent. Ultimii s-au conectat în direct prin Skype. O discuție propriu-zisă nu a avut loc, mai mult poate un minidialog indirect, în contextul în care edilul a evitat să comunice cumva cu ei.

„Aceea nu a fost o investigație (n.r. video lui Andrei Bolocan despre odihna primarului cu familia în Egipt). Dacă vreți să spuneți că am fost în Egipt, da, eu am fost acolo și am pus singur fotografii. Nu voi permite să-mi fie jigniți membrii familiei. Noi cu Andrei ne cunoaștem suficient de mult timp și eu am spus ce am avut de spus, și port răspundere pentru cuvintele mele”, a punctat Ion Ceban.

Andrei Bolocan, întrebat de ce a făcut publică o discuție privată, a explicat următoarele: „...pentru că mie mi se pare de netolerat un om care se vrea primar, de nerăbdat un om în asemenea funcție, care chiar dacă mă cunoaște pe mine de 150 de ani, 400 de ani, noi nu ne cunoaștem într-atât de bine, încât într-o vinere seara discuția să parcurgă de la compania de reciclare până la eu o să-ți scot dinții”. „Să zicem că Ion Ceban a consumat ceva, dar măcar îți ceri scuze după asta. Nu. A urmat o zi de sâmbătă și duminică în care Ion Ceban a fost regele „inadecvățării”, la bătut pe Dodon (n.r. fostul președinte Igor Dodon) la minciuni, la manipulări. Ion Ceban a bătut pur și simplu orice nivel de „plintus„ de om care se vrea primar, care până acum a minciunit lumea că este apolitic și era sub chiloții lui Dodon cât se poate de des”.

Vloggerul l-a învinuit pe edil de relații suspecte pe care le creează în cadrul Primăriei Chișinău, că deține site-uri de propagandă și că plătește oameni pentru a-l promova de bine.

La rândul său, Nata Albot a adăugat că: „Ion Ceban este un maestru al manipulării. De ce este atât de complicat să spui că ai greșit? Asta a fost manipulare marca socialistă, dodonistă, grețoasă. Colegii dumitale prin coridoare abia își țin cuvintele. Ei cu mine comunică, poate nu vă spun în față, pentru că se tem să-și piardă joburile, să meargă împotriva lui Ion Ceban... Pentru a sustrage atenția publicului, a scos un document de contabilitate obișnuit și a încercat să creeze senzații de înțelegeri dubioase cu Primăria. Urmăream activitatea sa pe rețele sociale și credeam că a venit să facă treabă. Admiram, poate nu public, dar după situația asta a căzut atât de joc, încât nu cred că are șanse să se reabiliteze”.

În timpul declarațiilor lui Andrei Bolocan și ale Natei Albot, Ion Ceban se mai uita și în pod. Întrebat de prezentatoarea tv repetat dacă are ceva să spună, a remarcat cuvântul „chiloții” și a menționat: „Vedem retorica”.

ȘTIRI, VIDEO, NO COMMENT pe Telegram Realitatea/RLIVE TV.

La acest subiect:

Scandal pe online! Primarul Ion Ceban l-ar fi insultat și amenințat cu bătaie pe vloggerul Andrei Bolocan. Dovada FOTO!

Reacția lui Ion Ceban după ce scandalul cu Andrei Bolocan a luat amploare. „Un „măgar” care trece liniile bunului simț”

De la Bolocan, la Albot. Continuă scandalul în care primarul promite să „dezbată dinți”

Ceban nu cedează! Vrea rezilierea contractului cu Klumea

Nata Albot către Ceban: „Pe mine, Ion, mă poți acuza de multe, numai nu de iresponsabilitate”

Citeste tot despre: chiloți, minidialog
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile