Logo Realitatea.md

Primarul interimar Ruslan Codreanu: „Eu de 2 săptămâni îl aștept pe Andrei Năstase să vină la lucru” (VIDEO)

18 Iunie 2018, 10:22 // Societate

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu susține că îl așteaptă deja de două săptămâni pe primarul ales Andrei Năstase să vină la lucru. Acesta consideră că mandatul noului edil trebuia să fie validat mai devreme: „Din punctul meu de vedere, el trebuia să fie la lucru în a 3-a zi de când a fost ales”, a declarat Codreanu, după ședința săptămânală de la Primărie. 

Embed:

„De lucru este atât de mult, încât fiecare zi de tărăgănare a procesului respectiv este în detrimentul locuitorilor orașului. Și eu am nevoie de ajutor aici, și dumnealui are nevoie de ajutor. În fiecare zi este nevoie de un om aici, ca să lucreze”, a menționat primarul interimar al orașului.

De asemenea, Codreanu, fost consilier municipal din partea PPEM, susține că nu are nici dreptul și nici dorința de a se întoarce în CMC.

Acesta a spus că, în cazul în care nu va rămâne în funcția de viceprimar, are alte idei și planuri privind cariera sa: „Poate mă apuc de caritate sau mă fac director de grădiniță. Indiferent de cât o să fiu aici, eu o să continuu să fac cea am făcut; chiar dacă plec, asta nu înseamnă că plec mâine”, a precizat edilul interimar, spunând că vrea să finalizeze câteva proiecte importante pe care le-a demarat, printre acestea fiind proiectul e-școală și rezolvarea problemelor naimalelor fără stăpân. 

Ce ține de viitorul primar Andrei Năstase, Ruslan Codreanu este de părere că el trebuie în primul rând să se ocupe de consolidarea aparatului Primăriei.

Amintim că, ședința de judecată privind validarea mandatului lui Andrei Năstase în calitate de primar de Chișinău are loc în aceste clipe la Judecătoria sectorului Centru din capitală. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4479 0.0602%
USD USD 17.7711 -0.4799%
RUB RUB 0.2704 -0.8434%
RON RON 4.0440 -0.0445%
UAH UAH 0.7243 -0.1516%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile