Logo Realitatea.md

Primarul New York-ului, după reținerea fiicei sale la protest: A protestat pașnic. O iubesc și sunt mândru de ea (VIDEO)

02 Iunie 2020, 10:55 // În lume

Fiica primarului New York-ului, Bill de Blasio, a fost arestată sâmbătă noaptea în timpul unui protest din apropiere de Union Square, SUA. Chiara de Blasio, în vârstă de 25 de ani, făcea parte dintr-un grup de circa 100 de persoane care aruncau cu obiecte în poliţişti. Cel puțin ea nu ar fi aruncat cu obiecte în polițiști, doar că a refuzat să părăsească zona, atunci când oamenii legii i-au cerut asta. În consecință, a fost arestată pe la ora 22:30.

Odată ajunsă la secție, i s-a dat o amendă pentru protest ilegal și a fost eliberată.

Surse din poliție au povestit pentru presa internațională că, în timpul documentării, tânără le-a dat polițiștilor adresa de domiciliu din Gracie Mansion, acolo unde locuiește cu părinții săi și fratele pe numele Dante.

Mai târziu, primarul a ieșit cu o conferință de presă în cadrul căreia a oferit o reacție mult așteptată de către jurnaliști. Acesta a explicat că fiica sa i-a povestit detaliat ce s-a întâmplat și că l-a asigurat că a protestat pașnic. 

„Atunci când copiii devin adulți, îți pot aduce surprize. Chiar și așa, eu o iubesc, o respect și sunt mândră de ea. Vrea binele acestei lumi. Și o voi lăsa să se manifeste, pentru că știu că apreciază orice ființă umană și că vrea să contribuie la schimbarea acestei lumi spre bine”, sunt unele dintre declarațiile primarului.

Conferința integrală în limba engleză poate fi urmărită mai jos:

La același subiect:

(VIDEO) O echipă de jurnaliști a fost atacată de poliție în timp ce transmitea live protestul din Louisville, SUA

Soția polițistului care l-a ucis pe George Floyd divorțează

George Floyd și polițistul care l-a ucis au lucrat la același club

(VIDEO) Protestele împotriva rasismului au ajuns la Montreal. Mai multe magazine au fost vandalizate

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3939 -0.3566%
USD USD 17.1712 -0.1262%
RUB RUB 0.2415 -0.5764%
RON RON 4.0053 -0.3830%
UAH UAH 0.6368 -0.2194%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile