Logo Realitatea.md

Primul pre-accelerator de afaceri pentru fete și femei din Moldova! Aplică AICI

21 Noiembrie 2020, 07:20 // Societate

Acceleratorul XY anunță înscrierile la primul pre-accelerator pentru femei antreprenoare din Moldova. În perioada 27 noiembrie - 24 decembrie va avea loc un program destinat femeilor și fetelor începând cu vârsta de 15-16 ani, care doresc să lanseze o afacere sau care au nevoie de suport în dezvoltarea companiei deja existente. Scopul programului Women Entrepreneurship este de a ajuta 20 de fete și femei să-și urmeze visurile în domeniul antreprenorial.

Programul oferă ocazia femeilor care întâmpină greutăți în dezvoltarea afacerilor oportunitatea să lucreze cot la cot cu specialiști în antreprenoriat, marketing, dezvoltare de produs, vânzări, finanțe, IT etc.

În cadrul programului, startup-urile înființate de fete și femei vor beneficia de acces la o rețea de business extinsă, mentorat din partea specialiștilor din diverse domenii, expertiză aprofundată în creșterea afacerii și o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Echipa de mentori este compusă din Alexandru Lebedev, Traian Chivriga, Ana Alcază și Dumitru Ciubatîi, dar și din mentori externi cu experiențe în diverse domenii.

La sfârșitul programului de pre-accelerare, participantele vor avea un model de afacere bine structurat, vor învăța cele mai bune tehnici de vânzări, promovare și a atragere a clienților și, nu în ultimul rând, vor avea oportunitatea să participe la următoarea ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill, unde vor obține investiții financiare și dezvoltarea ulterioară a afacerii.

Programul este destinat antreprenoarelor din domeniile ca organizarea de evenimente, marketing, fashion, turism, ospitalitate, lifestyle, sănătate, contabilitate, design etc., precum și celor care au doar o idee de afacere.

Participarea la program este absolut gratuită și este posibilă doar în baza completării formularului de înregistrare.

Aplicările sunt deschise până la data de 25 noiembrie 2020.

Toate actualizările despre programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship pot fi găsite în pagina de facebook.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9577 0.7141%
USD USD 17.2805 0.0747%
RUB RUB 0.2304 1.0970%
RON RON 4.3003 0.6813%
UAH UAH 0.6101 0.4280%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile