Logo Realitatea.md

Producătorii serialului „Suits” o vor pe Meghan Markle înapoi. Câte milioane sunt gata să ofere

08 Ianuarie 2019, 14:49 // Life

NBC Universal este gata să ofere mai multe milioane de dolari ducesei de Sussex, Meghan Markle, pentru a-şi relua rolul Rachel Zane din serialul "Suits", potrivit presei taboide britanice citată de News.ro.

Foto: cosmopolitan.com

Producătorii serialului „Suits” ar putea începe negocierile în curând, potrivit unui membru al echipei de producţie, citat de Daily Star. 

„Am auzit vorbindu-se de o sumă între 2 şi 6 milioane de dolari. Pare mult, dar ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing din istoria televiziunii”, a declarat o sursă pentru cotidianul britanic. 

Banii nu ar intra în buzunarul ducesei de Sussex, ci ar fi donaţi unei cauze umanitare pe care o susţine soţul ei, prinţul Harry. 

Potrivit aceluiaşi responsabil de la NBC Universal, filmările ar putea avea loc într-o singură după-amiază în Marea Britanie, pentru a evita ca ducesa, însărcinată, să obosească. Markle ar putea să îşi facă apariţia în câteva scene, timp de două sau trei minute, interpretând-o pe jurista Rachel Zane. 

Ea a părăsit filmările anul trecut, după şapte sezoane de succes, căsătorindu-se în serial cu partenerul de platou Patrick J. Adams (personajul Mike Ross). „Am putea crea un scenariu în care Rachel şi Mike încep o viaţă nouă”, a explicat responsabilul de producţie. „Cu Rachel afişând o sarcină evidentă”

Prin căsătoria cu prinţul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să rupă orice legătură cu industria de la Hollywood şi să facă dovada unei discreţii exemplare. Ea a pus capăt contractelor şi şi-a închis conturile personale. Pentru a reveni pe ecran, ea va trebui să ceară perimsiunea reginei Angliei. Membri familiei regale trebuie să se dedice cauzelor lor sociale, clar definite, fără a afecta eticheta şi imaginea Castelului Windsor. 

Citeste tot despre: Meghan Markle, Rachael Zane, serial, Suits
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5934 -0.7773%
USD USD 17.5245 -0.2635%
RUB RUB 0.2773 -0.6093%
RON RON 4.1507 -0.5487%
UAH UAH 0.6835 0.6183%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile