Logo Realitatea.md

PSRM nu va participa la ședința convocată de ACUM: O inițiativă populistă care nu ne poate surprinde

21 Mai 2019, 12:31 // Politica

"Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră propunerea de astăzi a blocului ACUM de a organiza ședința Parlamentului RM, nefondată și care nu merită să fie luată în considerare. Această inițiativă populistă a reprezentanților blocului ACUM nu ne poate surprinde nici pe noi, fracțiunea PSRM din Parlamentul RM, nici pe majoritatea cetățenilor din Republica Moldova", se arată într-un comunicat al PSRM. 

Foto: PSRM și ACUM

Astfel, socialiștii consideră că pentru a depăși criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puțin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului.Totodată, aceștia menționează că sunt disponibili pentru crearea unei majorități parlamentare stabile și a unui guvern de coaliție care să depășească criza.

Realitatea.md amintește că Blocul politic ACUM anunță despre întrunirea fracțiunii într-o sesiune specială a Parlamentului Republicii Moldova. La ședință a fost invitată și fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Celor din urmă li se propune să aleagă conducerea Legislativului și votarea mai multor inițiative.

Sesiunea specială va începe la ora 14:00. Urmărește Realitatealive.md.

CITEȘTE ȘI

Blocul ACUM propune PSRM convocarea sesiunii speciale a Parlamentului. Vor să fie aleasă conducerea Legislativului

(DOC) Blocul ACUM cere socialistului Eduard Smirnov convocarea deputaților în ședință Parlamentară

(VIDEO) Socialistul Eduard Smirnov nu se mai arată prin cantina Parlamentului din cauza deputaților ACUM?! Ce spune Octavian Țîcu

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.4897%
USD USD 17.4143 -0.2926%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.4864%
UAH UAH 0.7026 -0.1137%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile