Logo Realitatea.md

PSRM s-a lansat oficial în campanie electorală. Dodon a fost prezent și el la eveniment (FOTO/VIDEO)

15 Septembrie 2019, 20:14 // Politica

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) s-a lansat astăzi oficial în campanie electorală, prezentâdu-și candidații la funcțiile de primari, consilieri raionali și consilieri locali, pentru alegerile locale, care urmează să se desfășoare la 20 octombrie curent.

Foto: Igor Dodon/Facebook

Invitați de onoare la eveniment au fost șeful statului, Igor Dodon, și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Conducerea de vârf a PSRM a ținut câte un discurs de la tribună, inclusiv și președintele țării, care a declarat: „Suntem bucuroși să constatăm că numărul candidaților la funcțiile de primari și consilieri raionali și locali PSRM depășește 12 mii de oameni. Datorită profesionalismului și devotamentului echipei sale, Partidul Socialiștilor a devenit cel mai puternic partid din țară, avînd, potrivit tuturor sondajelor, cea mai mare încredere a populației.

Felicitări membrilor echipei PSRM cu succesele obținute și îi îndemn pe toți candidații în alegeri din partea PSRM să facă o campanie corectă, onestă, lucru care, cu certitudine, va fi apreciat de oameni”.

Întrebată, dacă prezența șefului statului la evenimentul PSRM nu ar fi catalogată ca implicare a președintelui țării în campanie electorală pentru favorizarea unui partid politic anumit, Zinaida Greceanîi a declara că „nu vede o problemă în asta, deoarece Igor Dodon este deschis și poate să meargă la orișice alt partid care se va lansa în campanie electorală, dacă îl vor invita”.

Potrivit datelor PSRM, în alegerile locale din 20 octombrie curent, vor fi implicați peste 12 mii de candidați din partea partidului la funcțiile de primari, consilieri raionali și consilieri locali.

 Foto: Igor Dodon/Facebook

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile