Logo Realitatea.md

PUN și-a desemnat candidatul pe circumscripția 33. Este o persoană școlită în România

10 Septembrie 2019, 12:46 // Alegeri

Sveatoslav Mihalache este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), care se va duela pe circumscripția nr. 33, pentru funcția de deputat, în cadrul alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de către candidat, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Sveatoslav Mihalache/Facebook

„Astăzi, colegii și conducerea PUN de la București și Chișinău mi-au cerut să candidez în circumscripția 33 Chișinău. Am acceptat misiunea si mă simt onorat să-mi aduc contribuția prin toate cunoștințele, expertiza profesională și puterile sufletești.

Nu știu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripția 33 Chișinău, dar știu și sunt sigur, că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în fața compatrioților mei și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu.

Dacă v-ați săturat să votați „salvatori” și „generali” atotștiutori, care până la alegeri promit raiul pe pământ, iar odată ajunși la putere ne transformă de 30 de ani viața în calvar, vă chem să votați un soldat dintre voi care va rămâne până la capăt pe câmpul de bătălie pentru Reîntregirea Neamului!”, a scris Mihalache.

Sveatoslav Mihalache este membru al PUN. Și-a făcut studiile universitare la Brașov la începutul anilor 90, pe când avea doar 17 ani. Ulterior, la București și-a dobândit titlul de doctorant la Academia de Studii Economice.

Amintim că, până în prezent, pe circumscripția 33 a fost înregistrat doar candidatul PSRM, Svetlana Popa. Vasile Năstase (ACUM), Tudor Deliu (PLDM), Veaceslav Nedelea (PD), Mihai Godea (PAD), Stepuleac Anatolie (Stânga Europeană), Ion Leașcenco (PPR), Boris Volosatîi (Democrația Acasă), Erica Zucec (Partidul Verde) și independenții Nicolae Alexei și Grozav Lidia și-au anunțat intenția de a candida, la CEC, în cadrul aceleiași circumscripții.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3855 0.0000%
USD USD 17.4778 0.0000%
RUB RUB 0.2737 0.0000%
RON RON 4.0577 0.0000%
UAH UAH 0.7329 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile