Logo Realitatea.md

Putin vine cu o reacție la investigația lui Navalnîi: Nu îmi aparține nimic mie și nici rudelor mele (VIDEO)

25 Ianuarie 2021, 15:58 // În lume

Președintele rus Vladimir Putin a spus că palatul din Gelendjik atribuit acestuia într-una dintre investigațiile lui Alexei Navalnîi nu îi aparține nici lui, nici rudelor sale apropiate.

Captură Video

„Nu am vizionat acest film, pur și simplu pentru că nu aveam timp liber pentru a vizualiza astfel de informații, ci am răsfoit selecțiile video pe care mi le-au adus asistenții. Nimic din ceea ce este indicat acolo ca proprietate a mea, nici mie, nici rudelor mele apropiate nu le aparțin și nu au făcut-o niciodată", a spus Putin la o întâlnire online cu studenți universitari.

Șeful de la Kremlin consideră că au încercat „să spele creierul cetățenilor ruși” cu zvonuri despre palatul său din Gelendjik. „Aceste informații au fost deja vehiculate de mai bine de 10 ani. Și acum, pentru o oportunitate convenabilă, au adunat totul și au decis să spele cetățenii noștri cu toate aceste materiale, au lansat un fel de filme, programe video pe internet", a spus el.

Putin a atras atenția studenților asupra faptului că în raport cu orice astfel de proprietate imobiliară ar trebui să existe unele documente, date privind tranzacțiile financiare, „cel puțin unele înregistrări la notar - ar trebui să existe și urme acolo, în cărțile notariale, în formă electronică”, scrie TASS.ru.

„Și în loc de toate acestea, ce? Au postat o fotografie cu înotul meu în stil fluture - sunt neglijent, dar îmi place atât de mult să înot - într-o piscină în care nu am fost niciodată. Nu știu ce fel de piscină este, dar am înotat așa în Yenisei în 2016. În astfel de cazuri, este doar o compilație, editare. În limbajul unuia dintre personajele noastre celebre, puteți spune: „Plictisitoare, fetelor! Ei bine, cel puțin altceva ar fi inventat ”, a adăugat președintele.

Putin a menționat că, cunoaște unele dintre persoanele menționate în acest film, cineva este un prieten sau fost coleg, rudă îndepărtată sau cunoștință. „Și există oameni pe care nu îi cunosc deloc, nu i-am văzut niciodată în ochi, nu îi cunosc”, a asigurat el. „Înțeleg că nu prea vor să se apropie de mine, pentru că oricine apare lângă ei, îi impune imediat sancțiuni”, a adăugat el, vorbind despre oamenii pe care îi cunoștea în articol. Putin a subliniat că au început să facă afaceri cu mult înainte de a se întâlni cu președintele.

Amintim că, Alexei Navalnîi a dat publicităţii săptămâna trecută un video în care opozantul îşi prezenta acuzaţiile legate de palatul care ar fi deţinut de Putin, ancheta sa având pe YouTube nu mai puţin de 86 de milioane de vizualizări.

CITEȘTE ȘI:

(VIDEO) Fundația lui Navalnîi a publicat investigația despre „palatul lui Putin”

Filmul lui Navalnîi rămâne pe primul loc în tendințele YouTube din Rusia

Kremlinul nu a văzut (încă) investigația lui Navalnîi despre „palatul lui Putin” cu peste 22 milioane de vizualizări la această oră, dar spune că-i o minciună

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile