Logo Realitatea.md

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă. Vizita starului a stârnit reacţii diverse (VIDEO)

12 Octombrie 2018, 11:33 // Life

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump şi cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă, iar evenimentul a stârnit reacţii dintre cele mai diverse în media şi pe reţelele de socializare online, de la dispreţ la tristeţe, dar şi declaraţii de sprijin, potrivit Reuters, informează Mediafax.

Foto: mediafax.ro

„Printre subiectele de discuţie se numără încurajarea producţiei autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violenţelor între bande şi ce se poate face pentru reducerea nivelului de violenţă în Chicago", se arăta într-un comunicat al Casei Albe dat publicităţii înainte de întâlnirea de joi.

Evenimentul a fost televizat şi a devenit unul dintre principalele subiecte de discuţie pe platforma Twitter. Mulţi s-au arătat îngrijoraţi de starea de sănătate mintală a lui West, alţii au făcut glume şi comentarii politice.

„Să îl pui în faţa camerei de filmat pe Kanye West, când este bolnav mintal, ar trebui să fie considerată o formă de abuz. @KimKardashian ar trebui să faci ceva cu soţul tău, este clar că este grav bolnav mintal - şi asta ca să mă exprim politicos", se arată într-un mesaj pe Twitter.

„M-am simţit de parcă asistam la o şedinţă la un psihiatru şi la o reclamă pentru Donald Trump", a declarat democrata Jackie Speier, membră a Congresului, pentru CNN.

„Kanye West tocmai ne-a oferit cel mai nebunesc moment din Biroul Oval", a scris publicaţia Rolling Stone.

În întâlnirea din Biroul Oval, Kanye West l-a lăudat pe Trump chiar în faţa acestuia, spre marea încântare a preşedintelui.

Kanye a mai vorbit cu preşedintele american despre universurile alternative, un nou avion pe care Trump ar trebui să îl ia în considerare ca noul său Air Force One, despre diagnosticul de tulburare bipolară pe care l-a primit şi care este de fapt o tulburare de somn şi despre faptul că locuieşte într-o casă plină de femei, familia soţiei sale, Kim Kardashian West.

După un discurs de zece minute, Kanye a spus că a vorbit „din inimă”, iar Trump şi-a arătat aprecierea.

Trump şi West au avut o întâlnire privată şi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale din 2016.

Citeste tot despre: Donald Trump, întâlnire, Kanye West, life, video
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile