Logo Realitatea.md

Reacția lui Ion Ceban după ce scandalul cu Andrei Bolocan a luat amploare. „Un „măgar” care trece liniile bunului simț”

24 Ianuarie 2021, 10:49 // Actualitate

După ce vloggerul Andrei Bolocan, producătorul emisiunii „Lumina”, a făcut publică o captură de ecran dintr-o conversație privată cu primarul general al Capitalei, Ion Ceban, în care edilul l-a insultat și amenințat, Ion Ceban vine cu o reacție. Potrivit lui, Andrei Bolocan este „un „măgar” care trece liniile bunului simț” și „pentru anumite scopuri” i-a atacat familia, soția și copiii.

În speță, Ceban s-a arătat deranjat de ediția din 19 ianuarie curent a emisiunii create de Bolocan despre odihna familiei primarului în Egipt, mai cu seamă partea în care vloggerul a vorbit despre soția sa, Tatiana Țaulean, și a făcut haz că aceasta fotografiază copii la „Exclusiv Media”, compania deținută de deputatul socialist Corneliu Furculița, proprietara mai multor posturi de televiziune din holdingul media a fostului președinte Igor Dodon.

„Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca sa înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești. Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook, publicând și un fragment din emisiunea în cauză.

Ion Ceban a precizat că este și el om și are familie, iar cine vrea să atace să-l atace pe el că nu are o problemă cu asta.

Amintim că ieri, Andrei Bolocan a făcut publică discuția cu Ion Ceban, mai ales, în contextul în care însuși Ion Ceban i-a spus: „Poți să publici ce am scris”.

„Dacă te întâlnesc vreodată Nata (n.r. Nata Albot, soția lui Andrei Bolocan) îți va socoti dinții. Niciodată să nu îmi ataci soția sau copiii. Repet, publică – îți voi socoti toți dinții când te întâlnesc (...) Și te voi găsi. Acolo unde nu îți imaginezi”, i-a scris Ion Ceban lui Andrei Bolocan pe messenger.

Vedeți și: Scandal pe online! Primarul Ion Ceban l-ar fi insultat și amenințat cu bătaie pe vloggerul Andrei Bolocan. Dovada FOTO!

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile