Logo Realitatea.md

Reacția Procuraturii Generale, după dezvăluirile lui Platon: Nu avem nevoie de intermediari

25 Noiembrie 2020, 10:59 // Societate

Procuratura se delimitează de declarațiile cetățeanului Platon. Este titlul comunicatului de informare a presei, după ce controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, eliberat de la închisoare de ceva timp, a participat la o emisiune televizată și a făcut o serie de dezvăluiri, în special, în ceea ce ține de dosarul „fraudei bancare” sau cum i se mai spune „furtul miliardului”.

Colaj: agora

„Ca urmare a declarațiilor făcute de către cetățeanul Platon Veaceslav în cadrul unei emisiuni TV prin care s-a pronunțat pe marginea dosarului privind frauda bancară, lăsând să se înțeleagă că este la curent cu evoluțiile anchetei, care, potrivit acestuia, ar fi deja finalizată, instituția declară următoarele: Procuratura Generală se delimitează de declarațiile cetățeanului Platon și reamintește că instituția nu necesită intermediari pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui”, scrie în comunicatul de presă.

În același comunicat, se mai spune că „Procuratura va informa de sine stătător societatea despre propria activitate și evoluțiile investigațiilor pe dosarele pe care le are în gestiune”.

La acest subiect:

(FOTO) Platon, zărit nu o singură dată la Procuratura Generală, cunoaște detalii despre dosarul „fraudei bancare”: „E practic finalizat”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile