Logo Realitatea.md

#Reduceți Viteza! Mesajul vedetelor care s-au alăturat campaniei întru promovare siguranței rutiere – FOTO

08 Mai 2017, 16:17 // Life

O serie de personalități din domeniul culturii și sportului din Republica Moldova, precum Brio Sonores, Garry Cozma, Nicu Țărnă, Igor Cuciuc, Gloria Gorceag, Pavel Voronin, Lenuța Gheorhiță, Dana Marchitan, Daniela Burlaca, Emilian Crețu, Anton Gheorghe, Nicolae Milinceanu și Nicu Țurcanu s-au alăturat campaniei "#ReducețiViteza - Fiecare viață contează".

Foto: Make Roads Safe Moldova via Facebook

Mai multe mesaje găsiți AICI. Scopul acestora este atragerea atenției publice asupra problemei vitezei excesive, care este principalul factor de risc și prima cauză a deceselor și traumatismelor rezultate în urma accidentelor rutiere și totodată identificarea potențialelor măsuri de abordare și de soluționare a acestei probleme. 

Campania se va desfășura în cadrul Săptămânii Globale pentru Siguranța Rutieră (8-14 mai 2017), pentru a împărtăși mesajul #slowdown publicului larg. Aceasta este organizată de către Automobil Club din Moldova, în colaborare cu Parlamentul Republicii Moldova, Inspectoratul Național de Patrulare, Ministerul Afacerilor Interne, Alianța Estică pentru Transport Sigur și Durabil (EASST), Federația Internațională de Automobilism (FIA), Fundația FIA (FIA Foundation), Organizația Mondială a Sănătății (WHO), ONU Moldova și Teatrul Tinerelor Talente "Oratorul".

Vezi și:

Evenimente inedite privind "Siguranța Rutieră", anunţate săptămâna viitoare la Chişinău! Mai mulţi artişti s-au alăturat campaniei

Citeste tot despre: artiști, campanie, reduceți viteza
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5084 0.4423%
USD USD 17.2289 0.1465%
RUB RUB 0.2279 0.6625%
RON RON 4.2084 0.4128%
UAH UAH 0.6057 0.0992%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile