Logo Realitatea.md

Regretele lui Năstase, după ce a fost înfrânt de Ceban: „... ar fi trebuit să...”

06 Noiembrie 2019, 07:45 // Politica

Andrei Năstase a pierdut alegerile pentru că nu ar fi avut resurse suficiente și nu și-a putut convinge alegătorii de dreapta. Cel puțin asta susține chiar el, adăugând că propaganda a jucat un rol decisiv. Chiar și așa, rezultatul scrutinului și-l asumă.

Îmi asum acest rezultat. Eu sunt un om care știe să-și tragă concluzii din ceea ce a făcut bine său rău. Eu știu că s-a putut mai bine. Nu am să dau vina pe lipsa de bani, deși ea este una evidentă. S-a văzut o diferență enormă dintre resursele pe care le-am avut noi și resursele pe care le-a cheltuit contracandidatul nostru. Sunt bani foarte grei care au fost băgați în această competiție”, a spus Năstase la „Politica Natalie Morari” de la TV8.

Politicianul a mai precizat și care au fost motivele pentru care nu a devenit primar de Chișinău: „- Dumnevoastră unde ați greșit? – Probabil ar fi trebuit să fiu mai convingător cu niște segmente electorale. Vreau să recunosc că am evaluat și m-am gândit foarte atent dacă lipsa de la alte dezbateri din primul tur a contat. Îmi asum asta. Propaganda este greu de contracarat în condițiile în care nu ai bani, nu ai televiziuni. Am comis mai multe greșeli, sunt sigur. Acuma am luat lecția pe care ne-a dat-o dumnezeu și mergem mai departe cu modestie. Este și un semnal din partea oamenilor , care și-au dorit mai multe rezultate în aceste cinci luni de zile”.

CITEȘTE ȘI:

Ion Ceban câștigă alegerile locale din Chișinău. „Voi fi primarul tuturor!”

Raport CJI: Ion Ceban a fost favorizat de cinci posturi TV în campania electorală

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.0330%
USD USD 17.6277 -0.5091%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.0150%
UAH UAH 0.6555 -0.3345%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile