Logo Realitatea.md

Renato Usatîi l-a înjurat în direct la tv pe Gheorghe Cavcaliuc (VIDEO)

13 Ianuarie 2021, 08:24 // Politica

Au sărit scântei între liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, și președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, la emisiunea „Politica” de la TV8, în seara de marți, 12 ianuarie curent.

Primul l-a acuzat pe ultimul că ar sta în spatele scandalului în care fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari a anunțat că există o legătură între controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, oamenii din anturajul acestuia și soția procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

„Eu mă bucur că Renato Usatîi are dorința de a face propagandă partidului PACE al cărui președinte sunt. Renato Usatîi este un frustrat. Să spun ce i-am zis la telefon când el a transmis mai mulți oameni la mine să facem cunoștință și eu l-am refuzat, după care el m-a telefonat. Frustrările lui vin de mai demult și el mă învinuiește. Eu nu stau în spatele acestui scandal”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

„... Desigur că nu, fix așa cum ai băgat oameni în pușcărie. De ce ați contactat această victimă?! ...”, a întrebat Renato Usatîi, după care l-a înjurat pe Gheorghe Cavcaliuc chiar în direct.

Cât ține de cazul din motivul căruia s-au luat cei doi la ceartă, drept replică, controversatul om de afaceri Veacesalv Platon a spus că singurul scop al lui Viorel Morari este discreditarea procurorului general. Alexandr Stoianoglo a respins acuzațiile lansate atât asupra sa, cât și la adresa membrilor familiei.

Nota redacției: Nu vom reproduce declarațiile necenzurate ale lui Renato Usatîi în adresa lui Gheorghe Cavcaliuc, însă vom atașa mai jos emisiunea video.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile