Logo Realitatea.md

Replici scandaloase în Parlamentul României! Dragnea, către Băsescu: „Nu ştiam că vă pricepeţi şi la porci“. Băsescu: „Păi v-am crescut, domnule Dragnea!“ (Video)

22 Martie 2017, 16:50 // În lume

Scandal monstru în Parlamentul României între preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi fostul președinte român, senatorul PMP Traian Băsescu. Cei doi și-au aruncat replici acide și s-au jignit reciproc, în plen, în timpul dezbaterilor privind "gaura" lăsată de Dacian Cioloș în bugetul de stat.

Embed:

Băsescu a afirmat că mai bine s-ar face o comisie de anchetă pentru ferma de porci din Teleorman, deţinută de fiul lui Dragnea, decât să se investigheze aşa-zisa "gaură" a lui Cioloş, scrie Adevărul. Totul a pornit după ce Liviu Dragnea i-a tăiat microfonul fostului preşedinte, în momentul în care acesta lua apărarea guvernului tehnocrat.

”Decât o comisie de anchetă împotriva lui Cioloş, mai bine o anchetă pentru fermele de porci de la Tel-Drum”, a spus Traian Băsescu.

Acuzațiile lui Băsescu l-au enervat la culme pe liderulul PSD care l-a atacat pe fostul președinte în timpul unui discurs susținut în plen. 

”Sunt afirmaţii mincinoase”, a spus Dragnea, care a explicat că în România tot ce s-a făcut, s-a făcut pentru a se distruge această industrie. ”Am rude care cresc porci, am rude care cresc pui, am şi rude care cresc roşii. Dacă voi căuta bine, întotdeauna voi găsi pe cineva apropiat care va beneficia de o măsură a Guvernului”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Legat de ferma de porci, nu știam că aveți și această specializare.
 
Traian Băsescu: Eu v-am crescut! 

Liviu Dragnea: Eu vă readuc aminte că nu suntem acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteți să vă băltiți în ce vreți dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru.

Sursa video: B1.ro

Citeste tot despre: Basescu, Dragnea, porci, replici scandaloase
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5425 -0.3193%
USD USD 17.4980 -0.6484%
RUB RUB 0.2549 2.1643%
RON RON 4.0349 -0.2867%
UAH UAH 0.6531 -0.3965%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile