Logo Realitatea.md

Replici tăioase între deputați... pe Facebook. Constatin Țuțu îi ”mulțumește” Mariei Ciobanu pentru ”grijă”

07 Noiembrie 2018, 17:30 // Politica

Deputatul PDM, Constantin Ţuţu vine cu replică către deputata PLDM, Maria Ciobanu, care îl acuză, într-un comentariu recent pe o rețea de socializare, că ar utiliza biserica drept platformă electorală. Motiv de discuție a stârnit vizita lui Țuțu la biserica din satul Trușeni, la slujba de duminică.

Sunt nevoit să vă mulțumesc din nou pentru grija ce mi-o purtați, mie, în special și colegilor din PDM, în general. Privind dintr-o parte activitatea Dvs de pe facebook, se creează impresia că sunteți un troll agresiv, nicidecum o Doamnă deputat sau o fostă profesoară. Și culmea e că ați fi un troll pe care îl plătesc eu, pentru a promova activitățile și întâlnirile mele pe care le am practic zilnic cu cetățenii”, a răspuns Constantin Țuțu pe pagina sa de Facebook. 

Deputatul PDM a spus că este un creștin și merge deseori la biserică. Mai mult, acesta a ținut să sublinieze că colega sa trecut cu vederea unele evenimente. 

Da stimată Doamnă, eu sunt un creștin ortodox și la Biserică merg de câte ori am posibilitatea. Cu ceva timp în urmă am organizat și câteva excursii la Mănăstirile din Moldova. Apropo, o să vă "taxez" pentru această "scăpare", atunci nu ați scris nimic pe facebook!”, a declarat deputatul. 

În aceeași postare, deputatul PDM o acuză pe Maria Ciobanu de ipocrizie. Acesta a publicat și câteva poze, în care apare fosta membră a PLDM, Maia Sandu, cu mențiunea că au făcut agitație electorală într-o biserică ortodoxă din Italia. 

Cât sunteți Dvs de falsă și de câtă ipocrizie dați dovadă. Vedeți pozele de mai jos? Da, e fosta Dvs colegă de partid, Maia Sandu, pe care și acum o ridicați în slăvi, la fel cum ați făcut-o și cu "al vostru" Vlad Filat. După cum știu toți, Doamna Sandu a făcut agitație electorală în mai multe biserici, în cazul dat, într-o biserică ortodoxă din Italia. Era anul 2014 și Maia Sandu aduna voturi pentru PLDM. Acum, Doamna Sandu își face PR participând la marșurile LGBT. Să vă amintesc poate și despre cât PR politic își făcea "al vostru" Vlad Filat, șeful Maiei Sandu, cu aducerea Focului Haric? Nu cred că e cazul. Cât despre comentariile Dvs la adresa colegilor mei, priviți-l mai bine pe "al vostru" Vlad Filat, când de dragul PR-ului dădea chiar și cu sapa prin livezile oamenilor. Dumnealui atunci se umilea cumva? Dacă da, de ce nu ați scris nimic atunci pe FB? ”, a mai întrebat Constantin Țuțu.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.4897%
USD USD 17.4143 -0.2926%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.4864%
UAH UAH 0.7026 -0.1137%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile