Logo Realitatea.md

RISE a publicat un VIDEO care ar fi fost filmat de Dodon în noaptea alegerilor din Chișinău

31 Octombrie 2020, 10:02 // Politica

RISE Moldova pregătește o nouă investigație din seria #Kremlinovici pentru săptămâna viitoare, iar până atunci a publicat un „teaser” filmat în oficiul central al PSRM, în noaptea alegerilor primarului de Chișinău, 4 noiembrie 2019.

captare video

Potrivit RISE Moldova, acest video a fost filmat de Igor Dodon, anul trecut. În sală se regăsesc specialiști din Federația Rusă care încă o dată confirmă conexiunile strânse dintre Igor Dodon cu securitatea de la Moscova:

  • Serghei Galiev (Rusia), avocat în Kaliningrad, specializat în drept electoral
  • Iurii Gudilin (Rusia), specialist în rețele de distribuție electrică la ПАО МРСК ЦЕНТРА, Moscova 
  • Leonid Gonin (Rusia), asistent al deputatului în Duma de Stat, consultant politic.

Ultimele săptămâni la Chișinău s-a tot vorbit despre desantul de polit-tehnologi ruși care coordonează campania prezidențială a lui Igor Dodon. Au scris despre asta zeci de surse media, dar mai ales centrul Dossier și RISE Moldova.

În articolul de mai jos puteți afla cum au ajuns să îl coordoneze pe Igor Dodon mercenari ai armatei private Wagner, polit-tehnologi implicați în scandaluri de omor a jurnaliștilor ruși și cum agenda Președintelui țării este făcută de agenți FSB și angajați ai Președintelui Putin.

Ofițeri FSB, mercenari și suspecți de asasinate! Mai multe despre oamenii Kremlinului, angajați de Dodon pentru campania sa

Citeste tot despre: alegeri, Igor Dodon, Kremlinovici
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5084 0.0000%
USD USD 17.2289 0.0000%
RUB RUB 0.2279 0.0000%
RON RON 4.2084 0.0000%
UAH UAH 0.6057 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile