Logo Realitatea.md

Ronaldo, acuzat de viol. Reacția starului portughez: Este o altă faţă a celebrităţii

02 Octombrie 2018, 08:54 // SPORT

Ronaldo este în mijlocul unui scandal sexual. O tânără s-a hotărât să îl acuze după nouă ani, de viol. Ea a povestit cu lux de amănunte jurnaliştilor germani şi judecătorilor cum s-ar fi petrecut totul. Fotbalistul susţine că totul e o fantezie şi că profită de numele lui pentru a se face cunoscută, informează Digi24.

Foto simbol: ProSport

Kathryn Mayorga povesteşte că superstarul lui Juventus Torino a invitat-o alături de alţi prieteni în penthouse-ul său dintr-un hotel de lux din Las Vegas. În timpul petrecerii i-ar fi propus să meargă împreună în jacuzzi. În timp ce tânăra se schimba în baie, fotbalistul ar fi venit peste ea şi i-ar fi făcut avansuri. Deşi Kathryn Mayorga l-ar fi refuzat, Ronaldo a mers mai departe, spune ea. Ar fi imobilizat-o şi ar fi agresat-o sexual. Kathryn spune că a mers în aceeaşi zi la poliţie, dar i-a fost teamă să spună că atacatorul ei este celebrul Ronaldo. Abia după câteva săptămâni a recunoscut acest lucru în faţa anchetatorilor.

Cristiano Ronaldo are o altă versiune asupra acelei nopţi: a întreţinut relaţii sexuale cu Mayorga, dar susţine că a fost cu acordul tinerei.

Nu, nu, nu. Tot ce spun ei este fals. Vor să se promoveze pe spatele meu. Nu e ieşit din comun. E o altă faţă a celebrităţii”, a spus fotbalistul într-un mesaj video.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 9 ani şi ar fi fost păstrat sub tăcere după ce Ronaldo i-ar fi dat tinerei 375.000 de dolari. Acum, Kathryn Mayorga spune că a fost încurajată de campania MeToo și s-a hotărât să facă totul public.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

Citeste tot despre: acuzații, reacție, Ronaldo, sport, viol
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5261 -0.0635%
USD USD 16.7700 0.4866%
RUB RUB 0.2176 -0.2293%
RON RON 4.0054 -0.1968%
UAH UAH 0.5935 0.2364%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile