Logo Realitatea.md

Rușii își arată „ospitalitatea” turiștilor veniți la Campionatul Mondial. Au bătut doi homosexuali francezi și au jefuit un englez

14 Iunie 2018, 22:23 // În lume

Cetățenii Federației Ruse își demonstrează cât de „ospitalieri” și „îngăduitori” pot fi cu cetățenii străini, care au venit în țara lor să urmărească Campionatul Mondial de Fotbal, utilizând puterea pumnului și inginiozitatea de-a sustrage bani.

Foto Simbol

Potrivit presei ruse, în Federația Rusă au fost deja înregistrate cazuri prin care „va proslăvi” țara în amintirea turiștilor străini. Este vorba de un caz, unde doi bărbați originari din Daghestan au bătut cu bestialitate doi francezi, pe motiv că aceștia sunt gay. Un alt caz a fost marcat de jefuirea unui cetățean englez de către cinci ruși.

Primul incident a avut loc în orașul Sankt Petersburg. Drept urmare francezii au suferit mai multe traume în regiunea capului. Potrivit martorilor, vizitatorii veniți la Cupa Mondială ar fi încercat să prindă un taxi când au fost atacați de cei doi indivizi. Suspecții au fost arestați.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut la Moscova, după ce un cetățean englez ar fi fost bătut și jefuit în timp ce încercat să scoată bani de la un bancomat. Potrivit victimei, acesta nu ține minte nimic, din motiv că ar fi fost în stare de ebrietate.

Amintim că, în această seară, în Rusia a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, la care au participat mai mulți oficiali străini.

Citeste tot despre: campionat mondial, gay, ospitalitate, rusi, Rusia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4695 0.3536%
USD USD 17.5346 -0.5281%
RUB RUB 0.2518 1.2872%
RON RON 4.0190 0.3245%
UAH UAH 0.6542 -0.1983%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile