Logo Realitatea.md

S-a arătat Gațcan! Într-un nou video, aparent citește un mesaj: Mă reabilitez psiho-emoțional

02 Iulie 2020, 22:11 // Actualitate

În timp ce toți sunt în căutarea locului aflării lui Ștefan Gațcan, acesta s-a arătat într-un nou video, deja într-o incintă, pe fundal având niște draperii. Aparent, privirea sa se uită într-o altă direcție, nu în camera de filmat, ceea ce ne face să credem că citește mesajul în care reiterează că nu a fost sechestrat și că în prezent se reabilitează psiho-emoțional.

Embed:

„Sunt bine. Benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat. Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer, vă doresc multă sănătate, succese și discernământ în tot ceea ce faceți”, a declarat Ștefan Gațcan.

Secvența video a apărut azi-seara, 2 iulie, și a fost distribuită de deputați ai PSRM. Vlad Batrîncea l-a prezentat la emisiunea „În PROfunzime” de la protv, explicând că l-a primit de la colegul său, socialistul Corneliu Furculiță, pe la ora 21.38.

În același timp, deputatul PSRM Bogdan Țîrdea făcuse public acest video pe canalul său de Telegram, cu mențiunea de „redirecționat” de la canalul de Telegram „Dodon Igor”. La scurt timp, a șters postarea și a încărcat video-ul ca fișier.

Este de menționat că președintele Igor Dodon, chiar dacă nu o singură data s-a supranumit liderul neformal al socialiștilor, nu a comentat situația legată de dispariția lui Ștefan Gațcan, odată cu renunțarea la mandatul de deputat la o zi după ce anunțase că pleacă de la PSRM la Pro Moldova. Presa a încercat să-i adreseze întrebări la depunerea de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare, însă a fost obstrucționată de către angajații SPPS.

Până acum, s-a vehiculat că Ștefan Gațcan a trecut frontiera Republicii Moldova și că s-ar afla în România. Anterior, în primul său mesaj video, era pe teritoriul unei plantații cu viță de vie.

CITEȘTE ȘI:

L-a luat gura pe dinainte sau e un avertisment clar?! Batrîncea: Ieri toată această mafie a primit peste bot. Sper că au înțeles toți că nu va mai pleca nimeni

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5131 -0.5307%
USD USD 16.5477 -0.2862%
RUB RUB 0.2273 0.7089%
RON RON 4.0364 -0.4734%
UAH UAH 0.5999 -0.0833%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile