Logo Realitatea.md

S-a grăbit să vină pe lume, chiar în trafic! O șoferiță gravidă a cerut de urgență ajutorul poliției (VIDEO)

25 Martie 2019, 21:41 // Societate

O șoferiță gravidă a cerut ajutorul inspectorilor de patrulare, care se aflau la fluidizarea traficului pe șoseaua Balcani din capitală, pentru a o transporta de urgență la maternitate. Procesul de naștere s-a pornit pe neașteptate, chiar în timp ce conducea mașina.

Foto: Bihoreanul

Inspectorii au reacționat promt și au condus femeia la cea mai apropiată maternitate, acolo unde a fost preluată de către medicii de gardă.

Intervenția poliției a micșorat timpul de deplasare. Mama și copilul se află, acum, în afara oricărui pericol.

INP dorește sănătate familiei și, în special, micuțului care se grăbea să vină pe lume!

A hotărât să vină pe lume, atunci cînd mamica era la volan Inspectorii INP care se aflau la fluidizarea traficului rutier pe șoseaua Balcani, au intervenit în ajutorul unei Doamne însărcinate care s-a apropiat de ei pentru a o ajută să ajungă cât mai urgent la maternitate. Din spusele femeiei procesul de naștere s-a pornit neașteptat în timp ce conducea automobilul. Imediat inspectorii au reacționat promt și cu girofarul conectat au condus femeia la cea mai apropiată maternitate, acolo a fost preluată de către medicii de gardă. Astfel, intervenția ofițerilor a micșorat timpul de deplasare iar mama și copilul se află în afara oricărui pericol. INP dorește sănătate și noroc familiei dar și micuțului care se grăbea să vină pe lume!!!

Publicată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP pe Luni, 25 martie 2019
Citeste tot despre: ajutor, copil, INP, pe lume, politia, șoferiță
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.0000%
USD USD 17.8856 0.0000%
RUB RUB 0.2723 0.0000%
RON RON 4.1887 0.0000%
UAH UAH 0.7156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile