Logo Realitatea.md

Săgetătorii vor avea nevoie de mai multă odihnă, iar scorpionii trebuie să aibă grijă de sănătate. Horoscopul pentru săptămâna aceasta

05 Februarie 2018, 06:20 // Life

Berbec

Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, în funcție atat de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi. Ai grijă să-ți achiți la timp facturile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Strălucești în anturaj, ești deschis către ceilalți și ai spor în toate acțiunile pe care le întreprinzi. La sfârșitul săptămânii se recomandă studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

Foto simbol: stb.ua

Taur
Luni și marți este multă agitație la serviciu. Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adopta o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Începe o perioada în care dialogurile cu specialiștii în sănătate pot fi frecvente. Relațiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii. Prudență și discernământul te vor feri de neplăcerile existente deocamdată în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat revin în atenție achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.

Gemeni
Ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fii prudent și prezent la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Sarcinile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect și la timp. De aceea poți simți uneori că bați pasul pe loc și că unele discuții sau evenimente se tot repetă. Selectează-ți prioritățile și evita provocările celorlalți. Sănătatea poate avea de suferit de pe urmă tumultului din sfera socio-profesională. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, partenerul de viață te solicită mult și bine.

Rac
Săptămâna îți poate aduce evenimente interesante în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel rișți să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum în preajma ta este departe de ceea ce îți doreșți tu. De aceea ar trebui să te orientezi către alte povești de iubire, chiar dacă asta implică eforturi suplimentare din toate punctele de vedere. Copiii sunt o altă tema importantă a acestor zile, datorită situațiilor în care aceștia te implică vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grijă și de sănătatea ta.

Leu
Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții. De aici și felul în care vorbeșți are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Îți sunt favorizate activitățile gospodăreșți de anvergură și dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent și ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. La finalul rastimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoană iubita, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Fecioară
Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care ești implicat poți primi o suma de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri și joi se întrezăresc dialoguri și inalniri importante cu neamurile și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect. Evita deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomandă să te retragi în linsitea și siguranță casei. Sunt momente excelente de a-ți îmbunătăți condițiile de trăi de acasă, de a alcătui planuri gospodărești și de a stă de vorba cu cei dragi.

Balanță
Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoința vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifică activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștigă bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc, deschizându-ți-se variante noi fie de colaborare, fie de oficializare a unei relații amoroase mai vechi. Spre finalul intervalului analizat se animă relațiile cu anturajul apropiat.

Scorpion
Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfață cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel în treburile altora. Se pot accentua unele afecțiuni ale ficatului și coapselor. Se recomandă dialogurile cu specialișți medicali, analizele de rutină și îngrijirea permanentă a sufletului și trupului tău. La finalul săptămânii primeșți bani din muncă desfășurată la serviciu.

Săgetător
La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuieșți cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri că ține îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece rișți să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Este nevoie să te odihnești mai mult. Evita pe cât posibil tratamentele alopate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Regandeste-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și soluțiile oferite.

Capricorn
Multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea și felul în care vorbeșți. Este o perioada în care ți se arată adavarata față a relațiilor cu prietenii. Astfel ar fi bine să te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toată inima către altele noi. În relațiile familiale se va instala liniștea și armonia. Începe o perioada deosebită în care îți poți înfrumuseța casă, poți cumpără obiecte valoroase de patrimoniu sau poți trasă planuri domestice de anvergură. Dialogurile cu cei dragi îți vor aduce liniște, sfaturi bune și siguranță sufletească. La finalul săptămânii, astrele îți recomandă odihnă.

Vărsător
Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zilele definitorii în acest sens, de aceea fii prudent. Traversăm o perioada în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi total profesia și condițiile de muncă. Totuși, analizează pe îndelete ce se petrece în acest sector și nu da cioara din mâna pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimbă în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. În weekend, bucură-te de prieteni. Stai de vorba cu aceștia și cere-le sfaturile vizavi de situațiile de viață în care ești implicat.

Pești
Dacă în prima jumătate a săptămânii ești preocupat mai mult cu aspectele mateiale ale vieții, în a două jumătate sufletul tău va caută oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sun momente bune pentru a-ți schimbă viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături cu ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupă de treburile cotidiene. Pe de altă parte, dacă ești implicat într-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent și deschis pentru ideile altora. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes.

Sursa: Astrocafe.ro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile