Logo Realitatea.md

Salut! Mă invită și pe mine cineva în CLUBHOUSE?

13 Februarie 2021, 17:23 // Tech

„Salut! Mă invită și pe mine cineva în Clubhouse?” Poate ai văzut prin grupuri pe Facebook o astfel de solicitare și nu ai înțeles ce înseamnă sau dacă încă nici nu ai auzit de așa ceva, iată că Moldova.org a explicat într-un articol. Este o aplicație mobilă care funcționează ca o rețea socială cu mesaje vocale și este accesibilă doar dacă primești o invitație de la cineva care deja o folosește și deocamdată doar dacă ai un iPhone...

Foto: Vox

Utilizatorii Clubhouse pot asculta, în camere de chat, conversații și/sau interviuri pe diferite teme, de la investiții la make-up, de la The True Love Society la Clubul de Astrologie și Metafizică. Aplicația a înregistrat o creștere bruscă de utilizatori după ce Elon Musk a vorbit despre ea într-un interviu pentru GOOD TIME club.

Când primești o invitație, selectezi domeniile de interes. Cu cât mai multe informații oferi aplicației despre interesele tale, cu atât mai multe camere de conversație și persoane vă vor fi recomandate.

Nu oricine poate primi o invitație pe Clubhouse. Aplicația nu poate fi descărcată din App Store. Pentru a avea acces, un utilizator existent trebuie să-ți trimită o invitație. Astfel, vei primi un link la numărul de telefon care te va direcționa către o pagină de înscriere. 

Inițial, ai două invitații după care, participând la talk-uri sau ținând chiar tu un room, mai acumulezi. Cel puțin o astfel de informație am găsit și noi pe un grup de profil, însă mai multe detalii aflați în articolul integral al sursei citate.
Citeste tot despre: Clubhouse
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0773 -0.1644%
USD USD 17.5169 0.4496%
RUB RUB 0.2376 1.8868%
RON RON 4.3227 -0.1732%
UAH UAH 0.6272 0.5450%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile