Logo Realitatea.md

Scandalos! Fiica omului de afaceri Dorin Damir susține că o esteticiană i-ar fi injectat în buze polimer. Reacția administrației salonului

31 Ianuarie 2019, 13:16 // Life

Bloggerița Gabriela Damir, fiica omului de afaceri Dorin Damir, pare să fi căzut pradă unui medic estetician care a "tras-o pe sfoară". Tânăra a abordat zilele trecute, pe pagina ei de Instagram subiectul și a povestit că în loc să îi fie introdus acid hialuronic în buze, acesteia i s-ar fi introdus polimer. 

Foto: Facebook/Gabriela Damir

Gabriela Damir și-a întrebat urmăritoarele, prin intermediul Instagram, dacă a mai pățit-o cineva. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Bloggerița a primit zeci de mesaje de la tinere cărora li s-ar fi întâmplat același lucru.

Deși în postarea sa, Gabriela nu a menționat despre ce salon este vorba sau despre ce specialist, din mesajele primite de la follow-eri, postate sub anonimat "a fost dezvăluit" acest lucru.

Este vorba despre Laboratorul Frumuseții, patronul căruia este Olga Țurcan. Damir amenință cu judecata specialistul care i-ar fi făcut procedura de mărire a buzelor.

După ce scandalul a luat amploare, administrația salonului a venit cu o reacție. Aceasta îl califică drept o campanie agresivă și nejustificată de ponegrire a Laboratorului Frumuseții. 

Reprezentanții salonului care activează de 18 ani, susțin că nu au mai avut până acum plângeri pentru servicii neprofesionale. 

Mai mult, aceștia susțin că toate pozele cu numeroasele victime ale specialiștilor de la salonul cu pricina ar fi luate de pe internet și nu ar avea nicio legătură cu Laboratorul Frumuseții. 

Administrația sugerează celor care sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor prestate de salon să se adreseze cu plângeri confirmate și întemeiate, care vor fi ulterior analizate minuțios. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4127 -0.5302%
USD USD 18.1955 0.0682%
RUB RUB 0.2829 0.4973%
RON RON 4.3173 -0.6764%
UAH UAH 0.6882 0.1601%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile