Logo Realitatea.md

Sergiu Sîrbu despre declarațiile lui Moțpan: Nu există nici o negociere dintre PDM și PSRM, credeți-mă” (VIDEO)

11 Noiembrie 2019, 12:04 // Politica

Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a declarat că „nu există nici o negociere dintre PDM și PSRM”, așa cum a declarat deputatul ACUM, Chiril Moțpan, pentru a forma o nouă coaliție majoritară, în cazul că Guvernul Sandu va fi demis. Declarațiile au fost făcute astăzi de către democrat, după ședința juridică numiri și imunități.

„Nu există nici o negociere, credeți-mă. Probabil este mai mult un gest de disperare a reprezentanților Blocului ACUM”, a comentat democratul Sîrbu.

Totodată, Sergiu Sîrbu i-a îndemnat pe cei din ACUM „să vină la discuții”, decât să „umble cu vorbe”. „Mai bine ar veni la discuții, inclusiv la PDM, pentru că, în ultimele 5 luni, am fost martori la niște atacuri furibunde împotriva Partidului Democrat și acum cu disperare încearcă să vină cu astfel de declarații. Orice problemă poate fi rezolvată prin discuții sincere, inclusiv cu Partidul Democrat”, a punctat Sîrbu.

Potrivit deputatului, discuțiile dintre PDM și Blocul ACUM ar putea fi despre dezvoltarea țării de mai departe și rezolvarea tuturor problemelor, cu condiția ca aceste discuții să fie sincere „pentru a opri atacurile asupra PDM”.

La rândul său, deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco, susține că „totul va fi clar, dacă PDM și PSRM duc tratative în secret pentru a forma o nouă majoritate parlamentară, după votul ce se va da pe moțiunea de cenzură”. 

Amintim că, deputatul Blocului ACUM, Chiril Moțpan, a dezvăluit că, PSRM și PDM ar duce tratative în secret, pentru a forma o nouă majoritate parlamentară, dacă va cădea Guvernul Sandu.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9118 0.6867%
USD USD 18.0877 0.2389%
RUB RUB 0.2313 0.0000%
RON RON 4.1184 0.6599%
UAH UAH 0.6461 0.8743%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile