Logo Realitatea.md

Sergiu Sîrbu despre noua victimă a lui Grigorciuc: Ce spuneți ACUM? Poate să așteptăm să „omoare” pe cineva?

11 Septembrie 2019, 16:06 // Societate

Deputatul democrat, Sergiu Sîbu, a venit cu o reacție, după ce astăzi, activistul Pavel Grigorciuc l-a atacat pe procurorul Nicu Șendrea, în timp ce se aflau la Curtea de Apel Chișinău.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul democrat a scris: „Cei care l-au făcut erou pe acest agresor. Ce spuneți ACUM? Poate să așteptăm să „omoare” pe cineva? Dar domnul Dumitru Robu ce părere are despre atacul la adresa unui subaltern de al său? Nepăsarea naște monștri ...”

De menționat că, Pavel Grigorciuc, l-a atacat și pe Sergiu Sîrbu în luna martie curent, în timp ce acesta se afla într-o cafenea din apropierea Grădinei Publice „Ștefan cel Mare”. Grigorciuc ia aplicat o lovitură lui Sîrbu, iar ultimul ar fi avut nevoie de internare în spital.

Ulterior, deputatul democrat a scris o plângere la poliție, iar Pavel Grigorciuc a fost reținut și plasat în arest. Acesta a fost eliberat după câteva luni și plasat sub control judiciar pe timpul procesului de judecată.

CITEȘTE ȘI:

Pavel Grigorciuc, o primă reacție după ce l-ar fi bătut pe Sîrbu: I-am dat o palmă pe față pentru a se trezi

Cine este Pavel Grigorciuc, cel care l-ar fi bătut pe democratul Sergiu Sîrbu

(VIDEO) Poliția l-a reținut pe Grigorciuc, activistul care l-ar fi bătut pe Sîrbu: „Este recidivist”

PDM, indignat față de agresarea lui Sîrbu: Îi dorim însănătoșire grabnică, sperând că un asemenea incident nu se va repeta în politica moldovenească

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile